[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
O Σύριζα ανοίγει πόλεμο με τη Διαπλοκή
Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Ο Α. Τσίπρας ταυτίζει την κυβέρνηση με τα διαπλεκόμενα και ανεβάζει τους τόνους.


 Στην Κουμουνδούρου υπήρχε έντονος προβληματισμός για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επιθέσεις της κυβέρνησης και ιδιαίτερα με αυτές που ταυτίζουν στελέχη του με την τρομοκρατία αλλά και την ανομία.


Έχουν αντιληφθεί ότι η κυριαρχία αυτής της ατζέντας ευνοεί την κυβέρνηση και δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις.

Η αντίδραση του Σύριζα θα επικεντρωθεί στην ταύτιση της κυβέρνησης και προσωπικά των κ.κ Σαμαρά και Βενιζέλου με τη διαπλοκή.

Η Κουμουνδούρου θα στοχεύσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα , επιχειρώντας να αναδείξει τη σχέση τους με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς και να καταδείξει τις ευθύνες τους.
Είναι δεδομένο ότι η επιλογή αυτή θα πυροδοτήσει μία άνευ προηγουμένου ένταση στο πολιτικό σκηνικό αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί το Σύριζα.

Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και συχνοτήτων αλλά και του ελέγχου των ΜΜΕ από μεγαλοεπιχειρηματίες με συγκεκριμένα συμφέροντα, θα αποτελέσει την πρώτη πράξη αυτής της σύγκρουσης.

Ο Σύριζα θα στοχοποιήσει τους κ.κ Ψυχάρη, Μπόμπολα, Μαρινάκη και Αλαφούζο.
Θα επιχειρήσει να προσδώσει χαρακτηριστικά μετωπικής σύγκρουσης μαζί τους και να εντάξει Σαμαρά και Βενιζέλο στο ίδιο κάδρο με αυτούς.

Στόχος είναι να αναδειχθεί ότι η στήριξη που παρέχουν στην κυβέρνηση ορισμένα ΜΜΕ είναι με αντιπαροχή ενώ ο βαθύτερος σκοπός είναι να κλονίσει απόλυτα την αξιοπιστία αυτών των ΜΜΕ.
Η Κουμουνδούρου έχει αποφασίσει να τραβήξει τη σύγκρουση στα άκρα, ρίχνοντας το σύνθημα: '' ή εμείς ή αυτοί''.

Επόμενος στόχος είναι οι εξελίξεις και η κατάληξη των ιδιωτικοποιήσεων και ιδιαίτερα του ΟΠΑΠ, στην οποία ο Σύριζα είναι αντίθετος αφού θεωρεί απαράδεκτο να εκποιηθεί ένας κερδοφόρος οργανισμός.

Σε αυτή την υπόθεση θα υπάρξει κορυφαία πολιτική σύγκρουση που θα οδηγήσει την αντιπαράθεση στο ''κόκκινο''.

Παράλληλα στελέχη της Κουμουνδούρου διαμηνύουν ότι δεν θα αναγνωρίζουν, ως κυβέρνηση, μία σειρά πράξεων που αμφισβητούν τη νομιμότητά τους , με κύρια αυτή της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.


Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "O Σύριζα ανοίγει πόλεμο με τη Διαπλοκή"

Leave a reply