[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 Posted by STEVENIKO

Αυτή είναι η πολιτική πρακτική που ακολουθούσαν όλοι οι πολιτικοί που σήμερα βγαίνουν εκδηλώνοντας δήθεν την αγωνία τους για το μέλλον της χώρας και προσφέρουν την άχρηστη παρουσία τους για να σώσουν αυτο που οι ίδιοι οδήγησαν στην καταστροφή.

Ασέβεια προς τον πολίτη...κοροιδία....και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.
Οι εξεταστικές που έγιναν μέχρι τώρα ήταν μόνο χάσιμο χρόνου και κυβερνητική προσπάθεια να ρίχτεί στάχτη στα μάτια των πολιτών.
Ουδείς ένοχος πέρα των Μαντέλη και Τσουκάτου που παρεμπιπτόντως είναι ακόμη ελεύθεροι.

Ουδείς ένοχος ακόμα και μετά την έγγραφη δήλωση Χριστοφοράκου πως "λάδωνε" για αρκετό χρονικό διάστημα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ουδείς ένοχος για την οικονομική καταστροφή της χώρας αφού οι εθνοπατέρες έχουν φροντίσει το Σύνταγμα να μην μπορεί να επιβάλει τιμωρία για αμέλεια ή ανικανότητα στους άχρηστους ή επιλήσμονες υπουργούς παρά μόνο αν αποδειχθεί δόλος.
Ουδείς ένοχος για τις περίπου 3.500 δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να βολευτούν τα κομματόσκυλα και οι στενοί συγγενείς.

Ολα αυτά όμως είναι χρήματα που καλείται σήμερα να πληρώσει ο ελληνικός λαός.
Τα επιπλέον 2 δις ευρω που βρήκε η κυβέρνηση απο την φοροεπιδρομή και το ψαλίδισμα των συντάξεων είναι όσο κόστισε το πρόστιμο που επέβαλε η στην χώρα μας το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις αγροτικές επιδοτήσεις που έδωσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καθιστώντας τους αγρότες δημόσιους υπαλλήλους καταστρέφοντας στην ουσία την αγροτική παραγωγή.
Σε εκατοντάδες εκατ. ευρώ είναι και τα πρόστιμα που έχει φάει η ΔΕΗ η οποία συνεχίζει να αυξάνει τα τιμολόγια της δίκην νταβατζή.
Και ενω την ίδια στιγμή είναι κερδοφόρα μετακυλίοντας όλα τα πρόστιμα στον καταναλωτή.

Μια ΔΕΗ που σύμφωνα με επίσημα στοιχεία είναι η 6η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο με την μεγαλύτερη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα εκπέμποντας 53 εκατ. τόνους.

Ενω σε αντιδιαστολή είναι 11η σε παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Υπεράριθμο προσωπικό....Πανάκριβα τιμολόγιο....Ανύπαρκτες υπηρεσίες.....Απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις που λειτουργούν με λιγνίτη και.....ΠΡΟΣΤΙΜΑ είναι αυτο που έχει προσφέρει υπο την καθοδήγηση διορισμένων και προκλητικά υψηλά αμειβομένων φιλοκυβερνητικών διοικήσεων.

Παρόλα αυτά κανείς ένοχος δεν υπάρχει ούτε και σε αυτή την περίπτωση που συνεχίζει μάλιστα να υφίσταται ο ελληνικός λαός μέχρι και σήμερα.Οι υπουργοί έρχονται διορίζουν και φεύγουν οι διοικήσεις έρχονται αρπάζουν και αντικαθίστανται για να συνεχιστεί η ίδια ιστορία.

Και ερχόμαστε στην μεγάλη πληγή των νοσοκομειακών συμβάσεων όπου και εδω ένοχος δεν βρέθηκε.Και καλά θα πει κάποιος περιμένεις υπουργός να μπεί φυλακή;
Αν ζούσαμε σε άλλη χώρα η απάντηση θα ήταν ναι....Αλλά στην Ελλάδα όχι.
Λίγο η βουλευτική ασυλία...Λίγο η πολιτική συμμορία καλύπτουν τα πάντα.
Ομως υπάρχουν και οι διοικήσεις που δεν έχουν βουλευτική ασυλία.
Αυτοί οι λεχρίτες ΓΙΑΤΙ είναι ακόμα ελεύθεροι;

Η ίδια η ΕΕ κατηγορεί τα κρατικά νοσοκομεία πως απέρριπταν τις συμφέρουσες συμβάσεις.
Κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση πως απο το Μάρτιο του 2009!!!!!
Η Ελλάδα αρνείται να εναρμονιστεί με το κοινοτικό δίκαιο για τις προμήθειες στα νοσοκομεία.

Δηλαδή έχουμε την γνωστή εικόνα διορισμένων διοικήσεων που είτε απο αμέλεια είτε και απο συμφέρον συστηματικά χρεοκοπούσαν τα δημόσια νοσοκομεία κάνοντας πλούσιους προμηθευτές και ίσως υπουργούς αλλά και τις ίδιες τις διοικήσεις σε βάρος κυρίως των ασφαλιστικών ταμείων που αφού είδαν τα αποθεματικά τους να παίζονται στο τζόγο του χρηματιστηρίου ανέλαβαν και την αποπληρωμή του λαδώματος.
Και το επαναλαμβάνουμε ότι οι κυβερνήσεις γνώριζαν....όχι για την κατάσταση που φυσικό είναι αφού γίνεται για δεκαετίες αλλά για τις διαθέσεις της ΕΕ απο το Μάρτιο του 2009.

Παρόλα αυτά δεν έπραξαν τίποτα...Γιατί;
Μήπως είναι άχρηστοι....Μήπως κλέφτες;.....
Και σε αυτή όμως την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και ο ανεκδιήγητος Λοβέρδος που πήρε 5 νοσηλεύτριες παραμάσχαλα με τα κανάλια και άρχισε να ορκίζει πρέπει να κόψει το λαιμό του και να βρεί 7.136 ευρώ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνά απο την έκδοση απόφασης του Ευρωπαϊκού Διαστηρίου και ως την μέρα συμμόρφωσης της Ελλάδας δηλ. την μέρα που θα εναρμονίσει το δίκαιο της με το κοινοτικό.

Και φυσικά όπως σίγουρα καταλάβατε ο Λοβέρδος όπως και ο καθε Λοβέρδος δεν θα κόψει το δικό του λαιμό να βρεί τα χρήματα.Θα κόψει για μια ακόμα φορά το δικό μας.


http://protesilaos.blogspot.com/

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...