[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Προετοιμάζουν απαγόρευση καλλιεργειών σε ιδιωτικούς κήπους
Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 Posted by STEVENIKO

Ετοιμάζονται να απαγορεύσουν την καλλιέργεια οπωρολαχανικών στους ιδιωτικούς κήπους!!!

Δείτε με τα ίδια σας τα μάτια για ποιους δουλεύει ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα καταλάβετε γιατί η γεωργία οδηγείται σκόπιμα στην καταστροφή. Θα καταλάβετε για ποιον λόγο πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα ώστε να μετατραπεί η κοινωνία σε μία ζούγκλα όπου θα νικάει ο ισχυρότερος δηλαδή ΟΧΙ ο πολίτης.

Δείτε πως ετοιμάζουν να απαγορεύσουν την αποθήκευση σπόρων και την κατ' οίκον καλλιέργεια λαχανικών σε ιδιωτικούς κήπους.

Με πρόσχημα την "προστασία" των καταναλωτών θα φροντίσουν κάθε μπουκιά που καταλήγει στο στόμα μας να έχει την έγκριση και τη σφραγίδα "ευαγών" πολυεθνικών όπως η Monsanto της οποίας υπάλληλοι ήδη κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στην Αμερικανική κυβέρνηση. Το παρακάτω video θα σας εξοργίσει τουλάχιστον. Όλος ο πλανήτης, πελάτης στην ίδια εταιρία.






Σε συνδυασμό με το γνωστό codex alimentarius... η θηλιά γύρω από τον λαιμό της ανθρωπότητας σφίγγει επικίνδυνα. Αρρωστημένοι εγκέφαλοι, που αισθάνονται "παιδιά του θεού" και ανώτερη φυλή έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους τον πλούτο του πλανήτη και ετοιμάζονται για την πραγματοποίηση τόσο αρρωστημένων σχεδίων που ούτε ο κινηματογράφος επιστημονικής φανατσίας δεν πρόλαβε να σκεφτεί ως σενάριο.

Τι περιέχουν, λοιπόν, τα υβρίδια που σκοπεύουν να επιβάλουν στις καλλιέργειες;
Τι "συστατικά" κρύβουν μέσα τους, τα οποία θεωρούνται άκρως επιβεβλημένα προς κατανάλωση με μορφή τροφής από τους πολίτες;

Ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλουν ακόμη και τα είδη τροφής που θα καταναλώνουμε;


kostasxan

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...