[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το αμερικάνικο όνειρο.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα.

Το ‘The AMERICAN DREAM’ (Το Αμερικάνικο Όνειρο) είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων 30 λεπτών, που εξηγεί στον αμερικάνικο λαό πως έχει εξαπατηθεί από τις βασικές δομές του κυβερνητικού συστήματος. Όλοι οι Αμερικανοί προσπαθούν για το ‘αμερικανικό όνειρο’, και αυτή η ταινία δείχνει γιατί το όνειρό τους απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Ξέρετε πώς τα αμερικάνικα χρήματα έχουν δημιουργηθεί; Ή πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα; Γιατί οι τιμές των σπιτιών η ανέβηκαν στα ύψη και, στη συνέχεια, έκαναν βουτιά; Γνωρίζετε πραγματικά ποια είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι και πώς επηρεάζει τους Αμερικάνους πολίτες κάθε μέρα;

Η αποστολή της ταινίας είναι να εκθέσει τον σκοτεινό ρόλο της κεντρικής τράπεζας που είναι γνωστή ως Federal Reserve.

Ο Henry Ford είχε πει: «Είναι καλό που οι κάτοικοι της Αμερικής δεν καταλαβαίνουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και ιδίως το Federal Reserve System. Αν το καταλάβαιναν, πιστεύω, θα κάνανε επανάσταση πριν το επόμενο πρωινό»

Ο Τόμας Τζέφερσον, τρίτος Πρόεδρος των Η.Π.Α. (1801-1809) και κύριος συντάκτης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, είχε πει ότι αν ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγχουν την έκδοση του νομίσματος του, πρώτα με τον πληθωρισμό και ύστερα με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις που θα αναπτυχθούν γύρω από αυτές θα αποστερήσουν τον λαό από την περιουσία του μέχρι που τα παιδιά του θα ξυπνήσουν άστεγα σε μια ήπειρο που κατέκτησαν οι πατεράδες τους…

Tomas Jefferson, JP Moran, JD Rockefeller, Nathan Rothschild, John F.Kennedy, Lyndon Johnson, Woodrow Wilson, Ben Bernake, Alan Greenspan και άλλοι παρουσιάζονται στο φιλμάκι που είναι μία... επιστροφή στο μέλλον (και για αυτό δανείζεται πολλά στοιχεία της ταινίας ‘Back to the Future’) με ένα καταπληκτικό τέλος με αναφορά στην ταινία 300!

Όπως αναφέρεται, οι στόχοι της ταινίας είναι ο τερματισμός της Federal Reserve, γνωστή ως ‘Fed’, - υπάρχει και σχετικό σύνθημα "end the fed" - η δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος φορολογίας, η επιστροφή σε ένα νόμισμα που θα υποστηρίζεται από τον χρυσό, ο τερματισμός της κουλτούρας της οικονομίας του χρέους, καθώς η επιστροφή σε υγιείς τραπεζικές πρακτικές.

Δείτε την ταινία Το αμερικάνικο όνειρο με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο υποτιτλισμός της ταινίας έγινε από το κανάλι του Ottonus στο youtube.

Η περίληψη-περιγραφή της ταινίας είναι από το blog του Κόκκινου Ουρανού

Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας στη διεύθυνση:the american dream film

ramnousia

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...