[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ανθρωπάκο σε τελειώσανε……. Οι άχρηστοι……
Τρίτη 24 Μαΐου 2011 Posted by STEVENIKO

Αυτοί που με αλαλαγμούς υποστήριξες ….. Αυτοί οι ίδιοι και οι φίλοι τους πού έφεραν για να σε κυβερνήσουν σε σταύρωσαν…..
Πάνω σε σένα, τον άφωνο, έπεσαν και σου έκλεψαν και την τελευταία ικμάδα της ζωής σου….. Σε σταύρωσαν και αναμένεις τώρα, επί ξύλου κρεμάμενος, τον θάνατό σου.

Μόνο εσένα κυνήγησαν, τον μισθωτό, τον συνταξιούχο, την μεσαία τάξη, με λύσσα και πάθος για να σε εξαθλιώσουν. Σου κόψαν και σου κόβουν, μισθούς και συντάξεις, για να πληρώσεις εσύ τις πομπές τους και το μάρμαρο, χωρίς ελπίδα ανάκαμψης. Σου στερούν την περίθαλψη για την οποία πάλεψες όλη σου τη ζωή. Σου φορολογούν και το νερό πού δίδει ο Θεός. Σου σερβίρουν νοθευμένη παιδεία.....

Την φάρα τους, δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς, ελεύθερους επαγγελματίες , τους άφησαν ασύδοτους να σου ζητούν ένα μηνιάτικό σου για να σου προσφέρουν υπηρεσίες πέντε λεπτών, χωρίς να φορολογούνται.

Άκουσες τα μεγάλα λόγια τους και τους πίστεψες. Όλα ήταν ψέματα πελώρια. Το γνώριζαν ότι σε κορόιδευαν. Και σε κορόιδεψαν εύκολα και τραγικά διότι, την Πατρίδα την έκαναν χώρα χωρίς όνομα, την παράδοσή σου την λεηλάτησαν, την ιστορία την σκύλευσαν, τις αξίες και τις χαρές σου τις έκαναν μιζέρια, το όνειρο εφιάλτη …. Διέλυσαν τα πάντα.....
Και τώρα;

Και τώρα σταυρωμένος, όπως είσαι, ζήτα από τους ληστές που είναι δίπλα σου, συγνώμη, διότι αναπνέεις ακόμα την βρωμιά τους…….
Και πού είσαι. Μην περιμένεις τον «Λοχία». Κορόιδα δεν υπάρχουν πλέον, διότι η αχαριστία από μειονέκτημα έγινε προτέρημα ….

ideopigi

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...