[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει στις καρδιές μας.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 Posted by STEVENIKO

Μάταια προσπαθείτε να αναστήσετε μια τελειωμένη υπόθεση. Η Ελλάδα μας, έτσι όπως την είχαμε γνωρίσει και μεγαλώσει μαζί της, χρεοκόπησε στις καρδιές μας. Αποτελεί πλέον έναν πτώμα που δεν μπορεί, ούτε θέλουμε να αναστηθεί.

Δεν μας αγάπησε. Δεν φρόντισε όλα τα παιδιά της. Μας εκμεταλλεύτηκε για να κερδοσκοπούν μόνο κάποιοι και πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι πιο πολλοί γίναμε απόπαιδα. Μας έδιωξε, φύγαμε, ξενιτευτήκαμε στη λησμονιά, μα πάντα είχαμε στην καρδιά μας την Ελλάδα και όνειρο την...
επιστροφή. Την επιστροφή στην Ιθάκη μας.

Δεν μας σεβάστηκε. Μας γέμισε ξένους που δεν καταλαβαίνουν σε τι ιερά χώματα πατάνε. Μας σκοτώνουν σαν ζώα για λίγα ευρώ και η Ελλάδα αντί να μας προστατέψει, μας πληγώνει περισσότερο.

Σήμερα τα ευνοημένα παιδιά της, οι γόνοι τους και οι ξένοι πάτρωνές τους, αφού έβαλαν την Ελλάδα στη σκλαβιά, καλούν εμάς τα απόπαιδα και τα παιδιά μας να στεγνώσουμε τα μουσκεμένα συναισθήματά μας, να πετρώσουμε τις καρδιές μας, να στερηθούμε ακόμα και αυτά τα λίγα που μας άφησαν να αποκτήσουμε, να εξαθλιωθούμε τελείως για να αναστήσουμε τα συμφέροντά τους, τα οποία ονομάζουν σωτηρία της Ελλάδας.. Πουλάνε την ίδια την Ελλάδα στο όνομα των συμφερόντων τους και μας καλούν να το ανεχτούμε.

Όχι. Δεν δίνουμε πλέον δεκάρα για το χθες. Δεν συμμετέχουμε στα μέτρα σας. Κοιτάμε το αύριο. Και το αύριο δεν έχει ευνοημένους και απόπαιδα. Έχει ίσους ανθρώπους με ίσα δικαιώματα σε μια άλλη Πολιτεία Δημοκρατική, σε μια Νέα Ελλάδα, όπου όλοι θα παίρνουμε μέρος στις αποφάσεις.

Η παλιά Ελλάδα χρεοκόπησε ήδη στις καρδιές μας και στο νου μας.
Όσα μέτρα και αν πάρετε, όλα είναι μια χαμένη υπόθεση. Απλά την ξεριζώνετε όλο και πιο πολύ από τη σκέψη μας.
Δεν συμμετέχουμε.
Εμείς θα φτιάξουμε τη δική μας Ελλάδα.

hassapis-peter

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...