[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ένας νέος Πολιτισμός ή ένας νέος Βαρβαρισμός;
Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

Οι άνθρωποι που σκοπεύουν να μας κυβερνήσουν δεν επιθυμούν να εξασκήσουν φανερή, ωμή βία. Είναι σίγουροι και ανυπομονούν να δουν την αγκίστρωσή μας στις λύσεις που θα προσφέρουν για να επιλύσουν τα χαώδη προβλήματα και τις κρίσεις που επικρατούν τώρα στον πλανήτη μας. Πιστεύουν με αλαζονεία ότι η ανθρωπότητα, στην απόγνωσή της, θα γυρίσει προς αυτούς και θα ζητήσει χείρα βοηθείας.


Αυτοί οι σκοτεινοί συνωμότες δεν ενδιαφέρονται να γίνουν σαν τον Χίτλερ
ή τον Μουσολίνι. Ο τρόπος τους δεν μοιάζει μ’ αυτόν του Στάλιν ή του Πολ Ποτ της Καμπότζης. Χρησιμοποιούν μία γροθιά, σε βελούδινο γάντι, την εναλλαγή των λέξεων και των συνθημάτων, το μαγικό πλαίσιο της σκέψης για να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουν την κρυφή πεποίθηση ότι μέσω της κρυφής πειθούς θ’ αλλάξουν την νοοτροπία και την συνείδηση όλων των ανθρώπων του πλανήτη.
Όπως γράφει ο Vicomte Leon de Poncins στο βιβλίο του “Οι Μυστικές Δυνάμεις πίσω από την Επανάσταση”, «ο ρόλος της Μασονίας είναι να δημιουργεί επαναστατική’ νοοτροπία και συνείδηση και όχι να ενεργεί άμεσα και φανερά».
Θα πρέπει να θυμηθούμε το δίλημμα του Ουίνστον, του ηρωικού χαρακτήρα από το θρυλικό βιβλίο του George Orwell, 1984. Όταν ανακαλύφθηκε ότι ήταν επαναστάτης, ένας επαναστάτης που μπορούσε να διακρίνει τα ψέματα του Μεγάλου Αδερφού και ο οποίος αγωνιζόταν εναντίον των καταπιεστικών δυνάμεων της τυραννικής ολιγαρχίας ο Ουίνστον συλλήφθηκε. Μέσα σε ένα κελί της φυλακής, βασανίστηκε ανελέητα. Αυτοί που τον συνέλαβαν θα μπορούσαν απλώς να του φυτέψουν μία σφαίρα πίσω στο κεφάλι. Αλλά διάλεξαν να μην το κάνουν.
Αντί γι’ αυτό, άρχισαν να δουλεύουν πάνω στο μυαλό του και να αναπλάθουν τις σκέψεις του. Ο Ουίνστον, αποφάνθακε ο Μεγάλος Αδερφός, ήταν ένοχος για “έγκλημα σκέψης”. Οι σκέψεις του έπρεπε να γίνουν “αγνές”, έτσι ώστε για ακόμα μία φορά, να αγαπήσει τον Μεγάλο Αδερφό και ακόμα να αγαπήσει και να σεβαστεί το σύστημα που είχε δημιουργήσει ο Μεγάλος Αδερφός για το καλό όλης της κοινωνίας. Μόνο τότε ο Ουίνστον θα μπορούσε να αποδεχθεί ολοκληρωτικά και χωρίς όρους αυτές τις αρχές - με άλλα λόγια μόνο όταν το μυαλό του θα “καθάριζε”, θα εξαγνιζόταν και μετασχηματίζονταν, τότε μόνο ο Μεγάλος Αδερφός θα ικανοποιούνταν.

Στον κόσμο του 1984, ο Μεγάλος Αδερφός, το Κόμμα, που αποτελούνταν από τ
ην αριστοκρατία, ένιωσε απαραίτητο να δημιουργήσει ένα Υπουργείο Αλήθειας. Οι γραφειοκράτες αυτού του υπουργείου βρισκόταν σε ένα τεράστιο ουρανοξύστη, πυραμοειδή από άσπρο λαμπερό μπετόν, που υψωνόταν 300 μέτρα ψηλά. Στην λευκή όψη αυτής της πυραμίδας, με όμορφα γράμματα, υπήρχαν τα τρία σλόγκαν αυτού του Κόμματος:
Ο πόλεμος είναι ειρήνη
Η ελευθερία είναι σκλαβιά
Η άγνοια είναι δύναμη
Με την βοήθεια των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης, υπνωτισμένοι και γοητευμένοι οι κάτοικοι αυτού του κόσμου δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, γιατί μία Νέα Πραγματικότητα, μία πραγματικότητα που δεν μας ανήκει, έχει αντικαταστήσει την αλήθεια.
Ο Erwin Chargaff, (φωτο) ένας διανοούμενος της εποχής μας στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ, και ο οποίος επονομάστηκε πατέρας τας βιολογικής μηχανικής, παρατηρώντας ‘το νέο κόσμο’ να έρχεται με ένα σύννεφο φωτιάς και σκόνης, προειδοποίησε:
«Βλέπω την αρχή μίας νέας βαρβαρότητας...η οποία αύριο θα αποκαλείται “νέος πολιτισμός” ..ο Ναζισμός ήταν μία πρωτόγονη, ωμή και γελοία έκφραση αυτής. Αλλά ήταν ένα προσχέδιο της προεπιστημονικής ηθικής που προετοιμάζεται για μας στο άμεσο μέλλον».
Το τρομαχτικό συμπέρασμα του Chargaff, είναι ότι η ανθρωπότητα φτάνει σήμερα στο χείλος της καταστροφής στο οποίο την έχουν σπρώξει αυτοί οι αδίστακτοι σατανάνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να εμφυτεύσουν στο μυαλό μας το σπόρο μίας ‘νέας πραγματικότητας’. Αυτοί οι άνθρωποι χτίζουν τον ‘Νέο Πολιτισμό’. Αλλά ο κόσμος που κατασκευάζουν θα σπρώξει τον άνθρωπο προς ένα σκοτεινό, μαύρο θόλο τρόμου.
Πριν από κάθε καταστροφή”, σημειώνει ο Chargaff, “όπως και πριν από ένα σεισμό, υπάρχουν σημάδια (οιωνοί) ότι κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί”.
Αυτό που είναι εντυπωσιακά οξύμωρο και παράλογο για την “δια- φωτισμένη” κοινωνία που τώρα μας περικυκλώνει είναι ότι έρχεται ενδεδυμένη με ένα μανδύα καλών προθέσεων και αλτρουιστικών κινήτρων.
Ο Chargaff, το περιγράφει να έρχεται σε μας σαν ένα λαμπερό, και πολλά υποσχόμενο νέο μέλλον - και οι άνθρωποι παντού αποδέχονται αυτήν την διαστρεβλωμένη αλλά παραπλανητική εικόνα. Φαίνεται σαν να έχει εμποτιστεί η ανθρωπότητα με δυνατά παραισθησιογόνα, ναρκωτικά ελέγχου του νου, τα οποία έχουν δημιουργήσει μία σοβαρή κατάσταση σχιζοφρένειας, παράνοιας, βλακείας, και παράλυσης. Με άλλα λόγια έχει δοθεί στην ανθρωπότητα μία μοιραία υπερβολική δόση από ναρκωτικά ελέγχου του νου και έχει γίνει θύμα αυτών των δηλητηριωδών “σφαιρών”.
Επιπλέον, τώρα το θύμα χρειάζεται μία διαρκή ψυχιατρική φροντίδα ή περιορισμό σε ένα “κυβερνητικό άσυλο”. Αυτό το άσυλο είναι ολόκληρος ο κόσμος!
Και ποιοί είναι οι επικυρίαρχοι, οι ψυχίατροι – μάγοι που κυβερνούν αυτό το προγραμματισμένο κυβερνητικό άσυλο; Φυσικά οι άνθρωποι της Μυστικής Αδελφότητας. Οι παγκόσμιοι συνομώτες που στοχεύουν στην εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που θα περιλαμβάνει: 1) Μία Παγκόσμια Οικονομία, 2) Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, 3) Μία Παγκόσμια Θρησκεία.
κόκκινος ουρανός / Από το βιβλίο του Texe Marrs, ‘Η Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση’, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...