[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Προσδοκώ
Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 Posted by STEVENIKO

Έρχεται βροχή.. έρχεται μπόρα...

Το Σάββατο τα πρωτοβρόχια... ήδη άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες στις ανώτατες σχολές.

Οι κίτρινοι.. σκεπτόμενοι πως άδικα χάσανε ένα μήνα απεργίας...συσκέπτονται. Οι εστιάτορες δηλώνουν στάση πληρωμών. Ο Μπένυ μπαινοβγαίνει στη Συγγρού.. χωρίς καούκα και ψεύτικές βλεφαρίδες, ιδρωμένος,με το σακάκι στο χέρι προλαβαίνει να εξυπηρετήσει και τους ανίκανους τροικανούς...'Ντεν έχει πηρώσει;... κόψει ποντι..ντεν έχει να φάει; πετάνει!”

Ο ΓΑΠ προβάρει τα λόγια του για τη ΔΕΘ...η μετάφραση απο την αμερικανική γλώσσα ..δεν είναι παντα η ενδεδειγμένη... Άσε που φούσκωσαν τα μπρατσάκια του και οι γάμπες .. από την άσκηση στις διακοπές...και φευ .. πρέπει να ξαναραφτεί!

Ο Πούτιν έσκασε μύτη μηχανόβιος..σαν άγγελος της κόλασης... πάλι σε έκανε μπίλιες Γιωργάκη.

Το μέηκ απ του Μπερλουσκόνι όμως είναι αδιάβροχο.. Συγνώμη ζήτησε ο Στρως..που πλήγωσε τους συνεργάτες του.. ήταν λάθος του..το παραδέχτηκε.

Προχτές σε κηδεία.. τρώγανε κουραμπιέδες πασπαλισμένους με κόκα...ε ρε γλέντια.

Στην Ηγουμενίτσα πρόσφυγες... φάγανε όλα τα θρεπτικά συστατικά από τους κάδους σκουπιδιών.

Ο Λοβέρδος “ πυροβολεί” τη ψυχική υγεία... κλείνει τα ειδικά σχολεία.. διότι τα χρήματα ξοδεύτηκαν στο πάρτι του καλλιμάρμαρου..κι έμειναν μονο ενενήντα χιλιάδες..να δώσει..απο τα τριάντα απαιτούμενα εκατομμύρια...

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζει μεγαλειώδεις υποδοχές... αντάξιες των τελετών έναρξης Ολυμπιακών αγώνων...και εισαγγελείς δίνουν εντολές να συλλάβουν αφισοκολλητές..Στο μυαλό μου το Ζ του Γαβρα...και ο Σαρτζετάκης...αλλα με τη μορφή του Ζαν Λουί Τρεντινιάν...

Ο Πάγκαλος το βούλωσε;

Και η Αλέκα το βούλωσε... έβαλε άλλους να τονίσουν την αντιΚΚΕ δράση του Λεωνίδα..τη μέρα που έφυγε..Αν είχε φύγει τότε..στο εκτελεστικό απόσπασμα..θα είχε σημαία της τον θάνατο του..προς άγραν συντρόφων...

Το ΚΚΕ ανανεώθηκε..η Αλέκα εχει ipad2 και η Λιάνα.. μεταφέρει την θεωρία του Πλάτωνα στο Λενινισμό! Ιδεαλιστικός Υλισμός!

Στο σύνταγμα θα γιορτάσουμε την ίδρυση του κόμματος..3 του Σεπτέμβρη να γερνάς...Το ΠΑΣ(δεξι)ΟΚ είναι εδώ..με θεωρητικό αναλυτή τον Άδωνη Γεωργιάδη..και σύμβουλο του προέδρου τον Καρατζαφέρη..σε ρόλο επικοινωνιακού δημιουργικού διευθυντή η Ντόρα Μπακογιάννη..Τα ρούχα ειναι προσφορά του οίκου Hermes..

Το MEGA άλλαξε ρότα... όποιον θέλεις ρώτα...Σαμαρά τακούς;

Ιταλοί , Γάλλοι και Γερμανοί υπερπλούσιοι..με εισοδήματα 500.000 ζητούν από τις κυβερνήσεις τους,να φορολογηθούν .. επιπλέον..και να δώσουν εισφορά.. προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για τις ασθενέστερες τάξεις...Το άκουσαν και οι δικοί μας..και τρέξανε να βοηθήσουν τις χώρες αυτές...μεταφέρανε τα λεφτά τους εκεί για το σκοπό αυτό!

Σε δυο μέρες oi βονταφων...μου κλείνουν το κινητό.. λίγο πριν συγχωνευτούν με την όσα παίρνει ο άνεμος γουίντ!!

Ο ΟΤΕ στέλνει μηνύματα..που λενε “αν έχετε εξοφλήσει τον λογαριασμό σας.. αγνοείστε το μήνυμα..” Το αγνοώ κι εγώ... περιμένω... κάτι θα κοπεί...”κι είμαστε ακόμα ζωντανοίιιιιι”

Η ΔΕΗ θέλει έναντι... “στη σκηνή..σα ροκ συγκρότημα...” η εφορία θέλει περσινά ξινά σταφύλια..με πρόσθετα χαράτσια... τώρα..που ταφαγα όλα όσα είχα.. Μαράθηκε κι ο δυόσμος στο μπαλκόνι...” κι αν μας αντέξει το σκοινίιιιιι' Απο την Αλγερία... μαθαίνω πως γέννησε η κόρη του Γκαντάφι ... ενώ στη χώρα της ανοίξανε χιλιάδες τάφοι..και μετά;.. μήπως δω το ΝΑΤΟ στη Συρία;..

Τι μου φύλαξε το φθινόπωρο αυτό; “ θα φανεί ..στο...χειροκρότημαααα!!!”

Ποια σκέψη χρήσιμη θα σπρώξει το μυαλό μου σ'ένα δρόμο;.. .

Αυτό το τούνελ στην άκρη δεν έχει φως... ούτε καν τη Νικολούλη..και που να φύγω; Εδώ θα μείνω.. βήμα βήμα στο σκοτάδι.. ίσως χαράξει... στην ατελείωτη νύχτα φίλοι μου ας μη χαθούμε... μπορεί να μοιάζουν πια οι πλατείες.. χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου... αλλά να λείψουμε από τη κηδεία;...

Άσε που ανάσταση δεν υπάρχει χωρίς να προηγηθεί θάνατος...

Προσδοκώ!!!

Πράσινο σημάδι όνειρο

έσταξε το ταβάνι.

Την πόρτα κλείνω και ζητώ

σ‘ενα ποτέ να χαριστώ,

τα νιάτα μου δανείστηκα

κι έφτασα τα χρόνια

σε ήπια και ζαλίστηκα

σε φόρεσα κολόνια.

Ακούω χτύπο της καρδιάς,

τύμπανο αμαρτίας

και δίνομαι σε κίτρινο φωτιάς,

το χρώμα της ουσίας.

Τα μάτια μου αδειάσανε

ύστερα ήρθαν κρύα

πρώτα τα χιόνια λιώσανε

χειμάρρων η αδικία

που κύλησαν και πήρανε,

ζωής ροή,

ελπίδας προσδοκία.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...