[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από φθινόπωρο χειμώνας στις μουσικές σκηνές
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ο Σταυρός του Νότου και ο Ζυγός ανακοίνωσαν το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν



Σιγά-σιγά, αν και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συναυλίες και τα φεστιβάλ των ανοιχτών χώρων, οι μουσικές σκηνές ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον χειμώνα. Ο Σταυρός του Νότου και ο Ζυγός ανακοίνωσαν το πρόγραμμά τους, τουλάχιστον έδωσαν το στίγμα τους και για αυτή σεζόν. Μεταξύ άλλων εμφανίζονται οι Τάνια Τσανακλίδου, Διονύσης Τσακνής, Πάνος Μουζουράκης.
Ο Σταυρός του Νότου, σηκώνει αυλαία, στις 16/9 στο club με την House Band (κάθε Παρασκευή και Σάββατο), ενώ στις 30/9 και 1η Οκτωβρίου και για δύο μόνο παραστάσεις στην κεντρική σκηνή θα εμφανισθούν οι Μίλτος Πασχαλίδης και Νότης Μαυρουδής.

Τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή θα εμφανίζονται οι Lexicon Project από τα ενδιαφέροντα νέα ελληνικά συγκροτήματα, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης θα εμφανίζεται κάθε Τετάρτη ενώ στην Κεντρική Σκηνή από τις 7/10 και για 6 διήμερα, εμφανίζονται οι Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας.

Στον ίδιο χώρο και δη τον Οκτώβριο αναμένεται να εμφανισθούν οι Πάνος Μουζουράκης - Βαγγέλης Ασημάκης, Γιώργος Μυλωνάς, τον Νοέμβριο σειρά έχει η εντυπωσιακή SALATA BAND όπου συνδυάζουν τη μουσική με το τραγούδι, την πρόζα και την παντομίμα, ενώ ακλουθούν οι Παντελής Θαλασσινός και Ενα βήμα μπροστά.

Και αν προγραμματίζετε από τώρα τι θα κάνετε έως και τον Δεκέμβριο, σημειώστε λοιπόν στην ατζέντα σας ότι τότε θα εμφανισθούν οι Μάνος Λυδάκης, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Γιάννης Χαρούλης.
Ο Ζυγός αρχίζει την φετινή σεζόν στις 14/10 με την Τάνια Τσανακλίδου στη σκηνή, όπου θα παραμείνει εκεί έως και μετά τις γιορτές κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ θα ακολουθήσει ο Σωκράτης Μάλαμας επίσης κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως το τέλος της σεζόν.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Από φθινόπωρο χειμώνας στις μουσικές σκηνές"

Leave a reply