[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μάθαμε την ιστορία λάθος! Η Ελλάδα ποτέ δεν νίκησε στον πόλεμο...
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Και με των κυβερνητών τα έργα έφριξεν η κτίσις
Πενθώ τον ήλιο και πενθώ τα χρόνια που έρχονται
Ανθρώπινο κρέας μυρίζει
Την οργή των νεκρών να φοβάστε
Και των βράχων τα αγάλματα
(Οδ. Ελύτης)
Γράφει η Τελέσιλλα
Σωτήριον έτος 2011 , Ελλάδα.
Οκτώβριος , ημέρες εθνικής επετείου, γιορτή του ΟΧΙ .Η Ελλάδα γιορτάζει, η Ελλάδα πενθεί. Το μυαλό πάει να στρίψει, να τρελαθεί. Τσιμπιέμαι μήπως βλέπω κακό όνειρο και ξυπνήσω. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό , δεν είναι δυνατόν !
Όλα στο μυαλό μου ανακατεμένα , τα τραγούδια της Βέμπο με τις ανταποκρίσεις από Βρυξέλλες. Οι Ελληνες πολεμούν ως ήρωες και οι Ελληνες πρέπει , να συνετιστούν , να παραδειγματιστούν , να τσουρουφλιστούν , να μάθουν ….
Η Ευρώπη σε ναζιστικό παραλήρημα, "Οι Ελληνες φταίνε για όλα, αυτοί αυτοί , πρεπει να τιμωρηθούν"
Οι λαοί κοιτούν με γουρλωμένα τα μάτια, μουδιασμένοι, ζαρωμένοι στην γωνία, φοβισμένοι και κάνουν το σταυρό τους να μην βρεθούν στη θέση των Ελλήνων.
Η Ελλάδα του σήμερα 70 χρόνια μετά, ζει τις πιο ζοφερές της στιγμές από την μαύρη περίοδο της κατοχής αλυσοδεμένη με μνημόνια και με δυσβάστακτους και επαχθείς όρους που τσακίζουν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και λογική...Εδώ και δύο χρόνια ζούμε στην σφαίρα του παραλόγου.
Η εκλεγμένη κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό δίνει γη και ύδωρ στους ίδιους πάλι κατακτητές, που επέστρεψαν μετά από τόσα χρόνια, για να πετύχουν τώρα με τον οικονομικό πόλεμο, ό,τι δεν μπόρεσαν τότε με τις ερπύστριες και τα όπλα. Απαιτούν να τους δώσουμε την γη μας, τις θάλασσές μας, τον ήλιο μας, τον ορυκτό μας πλούτο, την δημόσια και την ιδιωτική μας περιουσία και τους εαυτούς μας τους ίδιους.
Η Ελλάδα από δω και μπρος ένα απέραντο Νταχάου ! Οι Ελληνες φορούν ριγέ φόρμες με ένα αστέρι στο πέτο., Τους στήνουν στη σειρά και τους κουρεύουν με την ψιλή, τους παίρνουν τα σπίτια , τα χωράφια, τα χρυσαφικά, τις βέρες, τους ανοίγουν το στόμα και τους παίρνουν ακόμα και τα χρυσά δόντια.
Στη συνέχεια τους γδύνουν και τους πετούν στους φούρνους.
Ο Γκαίμπελς πάλι θριαμβεύει " όλα γίνονται για την σωτηρία της χώρας"...όλα επιτρέπονται για να "σωθεί" η Ελλάδα, ακόμα και αν χρειαστεί να...πεθάνει
Μάθαμε την ιστορία λάθος....Η Ελλάδα ποτέ δεν νίκησε στον πόλεμο, έχασε κατά κράτος και ολοκληρωτικά.
Η Ελλάδα είναι μια ηττημένη χώρα και τώρα αφού βομβαρδίστηκε επί δύο χρόνια , και καταστράφηκε πλήρως όλη η υποδομή της, τώρα ήρθε η ώρα να περάσουν τα τανκς.
Γερμανικά ακούγονται από ηχεία τηλεοράσεων και μας δίνουν εντολές...πως πρέπει να ζούμε, πως θα είναι η ζωή μας από δω και πέρα ….
«Περάστε όλοι, στοιχηθείτετε στη σειρά , αν είσαστε υπάκουοι οι πιο τυχεροί θα πάρουν μια μερίδα συσσίτιο.»
Η Ελλάδα του σήμερα , μια αποικία του άξονα σε μια κατοχή παντοτινή, χωρίς τέλος....


listonplace

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μάθαμε την ιστορία λάθος! Η Ελλάδα ποτέ δεν νίκησε στον πόλεμο..."

Leave a reply