[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τετ α τετ στη σκιά των εκτρόπων
Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια θα έχει τη Δευτέρα, στις 13.30 , ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Παρότι η σσυνάντηση είχε συμφωνηθεί από την περασμένη Πέμπτη, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά από τα επεισόδια που στάθηκαν αφορμή να ακυρώσουν την κεντρική παρέλαση για την 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Τετ α τετ στη σκιά των εκτρόπων

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της χώρας, μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, θα εκθέσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την αυριανή συνάντησή του στις 13.30 μ.μ. με τον κ.Κ. Παπούλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση είχε συμφωνηθεί από την περασμένη Πέμπτη.

Πηγές του ΣΥΝ τονίζουν ότι εκ των πραγμάτων θα συζητηθούν και τα γεγονότα που σημάδεψαν την επέτειο του "Οχι" στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί και στις πολιτικές εξελίξεις, ενώ προτίθεται να θέσει υπόψη του κ. Παπούλια και ζητήματα λειτουργίας της δημοκρατίας και τις ευθύνες της κυβέρνησης στο ζήτημα αυτό, θέμα που όπως ανέφεραν πηγές του κόμματος, αναδεικνύει σχεδόν σε κάθε ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τετ α τετ στη σκιά των εκτρόπων"

Leave a reply