[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αφού η Γερμανική Βουλή αποφάσισε, η Ελληνική τι δουλειά έχει;
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Ό,τι αποφάσισε χθες η Γερμανική Βουλή, όλα έγιναν αποδεκτά στην κατ΄ ευφημισμό Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, για να αποδειχθεί πλέον, το ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στην ΕΕ. Τώρα, εδώ στην Ψωροκώσταινα, θα πρέπει να παιχτεί το γνωστό θέατρο των διλημμάτων, των διακυβευμάτων και των πολιτικών εκβιασμών, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές του να πάνε δήθεν με «βαριά» καρδιά, να ψηφίσουν την οριστική και μόνιμη υποδούλωση της χώρας, στους Γερμανούς κατακτητές.

Πάλι θα έχουμε μελοδραματικές και δακρύβρεχτες ομιλίες από τους συνήθεις διαφωνούντες, οι οποίοι θα ορκίζονται ότι...
αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα το κάνουν και όλες αυτές τις πολιτικές γελοιότητες. Από την άλλη πλευρά, οι θεατράνθρωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, θα ρίχνουν ως «τζάμπα μάγκες», κεραυνούς διαφωνιών και μετά το πέρας της ψηφοφορίας, όλοι μαζί θα πάνε στο ταμείο να πληρωθούν για την θεατρική τους παράσταση, από τα δικά μας δυστυχώς χρήματα.
Βρε μάγκες όλων των κομμάτων. Αφού έτσι αποφάσισε ο Γερμανός κατακτητής, μπορεί ο υπόδουλος Έλληνας (που εσείς τον καταντήστε έτσι) να κάνει αλλιώς; Εσείς λοιπόν τι παριστάνετε τώρα; Είτε παραιτηθείτε όλοι μαζί και εξαφανιστείτε, είτε συμφωνείστε όλοι μαζί και σταματήστε να μας δουλεύετε άλλο και να μας διχάζετε. Είδατε πως αποφάσισαν οι Γερμανοί όλοι μαζί για τα συμφέροντα της Γερμανίας;;; Πάρτε τουλάχιστον ένα μάθημα…

Αναρωτιόμαστε όμως: Μπορείτε να πείτε ένα νέο «ΟΧΙ» στον Γερμανό κατακτητή;
Αν μπορείτε και δεν έχει τίποτα κρυφά χαρτιά στα χέρια της η Μέρκελ, εδώ είναι ο λαός να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ζητείστε μας να πάρουμε εμείς την απόφαση.
Εμείς (ο λαός) εξάλλου πολεμήσαμε τότε για να υπερασπιστούμε το «ΟΧΙ» του 1940. Ήμασταν εδώ, δεν ήμασταν στο εξωτερικό να αντιστεκόμαστε εκ του ασφαλούς, όπως κάποιοι «ηγέτες» μας.
Αλλά που να τολμήσετε!!!
Είναι και αυτές οι πολιτικές καριέρες ντε!!!


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αφού η Γερμανική Βουλή αποφάσισε, η Ελληνική τι δουλειά έχει;"

Leave a reply