[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στις 19 Φεβρουαρίου οι εθνικές εκλογές
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Στις 19 Φεβρουαρίου 2012 θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές. Σε αυτή την ημερομηνία κατέληξαν στη 1.30 το πρωί τα επιτελεία των δύο κομμάτων κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των κυρίων Παπανδρέου και Σαμαρά για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε επισημαίνεται:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συναντήθηκαν σήμερα, αργά το βράδυ, στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών, προκειμένου να συζητήσουν το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που διασφαλίζουν την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου.

Υπήρξε προσέγγιση απόψεων τόσο ως προς τις αναγκαίες ενέργειες, όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα με καταλληλότερη ημερομηνία εκλογών την 19η Φεβρουαρίου.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ μετείχαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαχινίδης και της ΝΔ οι κ.κ. Σταϊκούρας, Σταμάτης και Λαζαρίδης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτης, ο Πρόεδρος του ΣΟΕ κ. Ζανιάς και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ κ. Χριστοδούλου.»


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στις 19 Φεβρουαρίου οι εθνικές εκλογές"

Leave a reply