[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Προλειαίνουν το έδαφος για εκλογές μετά τις 19 Φεβρουαρίου
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Κάθε άλλο παρά σίγουρη θεωρούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ τη διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, πέραν του αναμενόμενου.

"Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων: την απειλή της έσωθεν αναταραχής και ανομίας και την έξωθεν απειλή της αποβολής από την ευρωζώνη", δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

"Είναι θέμα της Βουλής και προφανώς των αρχηγών των κομμάτων, να διαπιστώσουν λήξη συναγερμού για την επιστροφή στα δεδομένα της κανονικής πολιτικής ζωής", πρόσθεσε.

"Πρέπει κατηγορηματικά και με σαφήνεια οι πολιτικές δυνάμεις κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να θεωρήσουν ότι είναι σε κυβέρνηση πολιτικής συνευθύνης και να της δώσουν δύναμη για να ολοκληρώσει το έργο της και να διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ της συμφωνίας που θα δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στη χώρα", ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

"Εκλογές πρέπει να γίνουν μόνον όταν ολοκληρωθεί και κατοχυρωθεί το έργο αυτό", τόνισε.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Προλειαίνουν το έδαφος για εκλογές μετά τις 19 Φεβρουαρίου"

Leave a reply