[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αύριο η ορκωμοσία της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Αλλάζει σελίδα η διακυβέρνηση της χώρας όπως φαίνεται κι από το ανακοινωθελέν της προεδρίας της Δημοκρατίας που εκδόθηκε αργα το μεσημέριΣύμφωνα με τα όσα ανέγνωσε ο γραμματέας της προεδρίας πρέσβης Κωνσταντίνος Μπίτσιος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών επαναβεβαιώθηκε το πλαίσιο συμφωνίας της σύσκεψης της Κυριακής.

Επίσης, σημειώνεται ότι έργο της νέας κυβέρνησης θα είναι η υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που απορρέει από αυτήν.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι δόθηκε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο και ότι η ορκωμοσία θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Το ανακοινωθέν της προεδρίας:

«Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, συναντήθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς και ο αρχηγός του ΛΑ.ΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

Στην σύσκεψη αυτή επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο των αρχών που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών που παρέστησαν στην σύσκεψη της 6ης Νοεμβρίου 2011.

Συμφωνήθηκε ότι το έργο της νεας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν προτάσεως των πολιτικών αρχηγών που παρευρέθησαν στην σύσκεψη έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Λουκά Παπαδήμο. Η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 14.00».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αύριο η ορκωμοσία της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου"

Leave a reply