[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σενάρια φυγής από Ομπράντοβιτς
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Με κεραυνό εν αιθρία έμοιαζε η δήλωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την ΚΚ Ζάγκρεμπ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκού άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι με την αινιγματική φράση «για κάποιους από εμάς ίσως είναι η τελευταία χρονιά στην ομάδα». Εμφανώς εκνευρισμένος μετά την ήττα από την Καβάλα, ο 51χρονος κόουτς δεν έψαξε δικαιολογίες, αλλά εξέφρασε παράπονα για παίκτες της ομάδας του, οι οποίοι «δεν βοηθούν καθόλου».

"Χρειάζεται οι παίκτες να παίξουν καλύτερα. Είναι κάποιοι που δεν βοηθούν καθόλου και τους το έχω πει απευθείας. Δεν είναι πως έχουν ξεχάσει το μπάσκετ, γνωρίζουν πως έχουν την ικανότητα. Οι ομάδες έχουν επιπλέον κίνητρο απέναντί μας. Το ζήτημα είναι να αντιδράσεις. Να έχεις συγκέντρωση και κίνητρο. Πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους φίλους του Παναθηναϊκού, δεκάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια, δεν ξέρω πόσοι είναι. Είμαστε σε ιδιαίτερη κατάσταση. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είπε πως είναι η τελευταία χρονιά της η φετινή. Και για κάποιους από εμάς. Άλλοι έχουν δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται. Θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν πως τα πάντα αρχίζουν από εμάς. Εγώ είμαι ο πρώτος που το κάνω. Ξέρω ότι δεν παίρνω πάντα την πιο έξυπνη απόφαση", ήταν η αινιγματική δήλωση του Ομπράντοβιτς, που έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο "Ζοτς" ήρθε στον Παναθηναϊκό το 1999, έχοντας κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους (Ευρωλίγκα ή Σαπόρτα) με τις προηγούμενες ομάδες του, την Παρτίζαν, την Μπανταλόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπενετόν Τρεβίζο, αλλά και χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα ως κόουτς της Εθνικής Σερβίας. Στον Παναθηναϊκό έγινε θρύλος με 11 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα και 5 Ευρωπαϊκά.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σενάρια φυγής από Ομπράντοβιτς"

Leave a reply