[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η ΚΡΙΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Η κρίση αυτή μου φαίνεται σαν ένα μεγάλο, τεράστιο κύμα.

Μέχρι σήμερα, πάλευα στα κύματα μεταξύ ενός κράτους βολεμένου και χορτάτου, που αντί να με βοηθάει και να με ενθαρρύνει με πολεμούσε και ενός έθνους που αδιαφορούσε. Σήμερα το κύμα είναι τεράστιο. Σχεδόν παλιρροϊκό. Και σαν τέτοιο, έχει τη δύναμη για μεγάλη καταστροφή...


Αν θέλει κάποιος να αποφύγει τη δύναμη ενός τέτοιου κύματος, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι σερφάρει. Οχι ηλεκτρονικά, αλλά αληθινά.

Οταν κάποιος σερφάρει, χρησιμοποιεί την ενέργεια του κύματος.

Ετσι λοιπόν κι εμείς, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του δικού μας κύματος που έρχεται κατα πάνω μας να μας πλακώσει. Λόγω της φόρας που έχει πάρει, το πολιτικό σύστημα έριξε τις μάσκες, το κύμα είναι έτοιμο να σκάσει και είναι ευκαιρία, να ανέβουμε εμείς, ο Ελληνικός λαός, πάνω του.

Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι το πολιτικό σύστημα είναι ολόκληρο διεφθαρμένο σε τέτοιο βαθμό, που ξεπουλάει την Ελλάδα. Αν όλοι οι πολίτες ενεργοποιηθούμε τώρα, έστω και την τελευταία στιγμή, και φτιάξουμε εμείς κόμματα, και ψάξουμε να βρούμε μικρά κόμματα, και σηκωθούμε από τον καναπέ και πάμε να γνωρίσουμε τους ιδρυτές τους (αν είναι λαϊκά κόμματα θα πρέπει να μπορούμε να τους γνωρίσουμε, αν δεν μπορούμε, σημαίνει ότι δεν είναι λαϊκά κόμματα). και βγούμε στο δρόμο και ζητήσουμε εκλογές, και το μήνα μέχρι τις εκλογές, γίνουμε ιεραπόστολοι και αφιερωθούμε ψυχή τε και σώματι στη διασπορά της ιδέας ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μάλιστα να ψηφίσουμε μικρά κόμματα, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε ποια κόμματα είναι πράγματι με το μέρος του λαού. Είναι αυτά που πληρούν κατ΄ελάχιστον τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Δέσμευση ότι εφόσον μπουν στη βουλή, θα θέσουν ως πρώτο στόχο την ακύρωση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και την ακύρωση όλων των συμφωνιών της τελευταίας διετίας με ότι αυτά συνεπάγονται.

2. Δέσμευση ότι θα καταργήσουν τη βουλευτική ασυλία και το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
3. Δέσμευση ότι θα παραπέμψουν στη δικαιοσύνη όλους όσους έκλεψαν και πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό.
4. Δέσμευση ότι θα πολεμήσουν για μικρές αλλαγές στο πολίτευμα ώστε να έχουμε περισσότερη δημοκρατία (π.χ. δημοψήφισμα με συλλογή υπογραφών, κληρωτοί πολίτες στις εξεταστικές επιτροπές, έλεγχο της τηλεόρασης από κληρωτούς ώστε να αποτελεί ελεύθερο πολιτικό βήμα κ.λ.π.)

Το 70% (ίσως σήμερα περισσότερο) που θέλει τον κανέναν για πρωθυπουργό, θα μπορούσε να βάλει στη βουλή 20 μικρά κόμματα. Θα μπορούσε επίσης να αποδυναμώσει εντελώς τους σημερινούς πολιτικούς.


Οι χουντικοί δεν πρόκειται να κάνουν εκλογές ξανά. Εκλογές θα γίνουν μόνο αν το απαιτήσει ο Ελληνικός λαός. Και πρέπει να το απαιτήσει ΤΩΡΑ.


Οσο καθυστερούμε, τόσο η νέα αυτή χούντα θα μπήγει τις ρίζες της στις σάρκες της Ελλάδας (ήδη εδώ και χρόνια το κάνει) και τόσο πιο δύσκολο θα είναι να ξεφύγουμε.

Το κύμα είναι εδώ, τώρα και πρέπει να ανεβούμε επάνω του. Πρέπει να αφήσουμε ΤΩΡΑ στην άκρη τις διαφορές μας, τις ταξικές και τις πολιτικές και τις ιδεολογικές και να ζητήσουμε ΤΩΡΑ εκλογές. Το αίτημα των εκλογών είναι αίτημα γύρω από το οποίο μπορούμε να συσπειρωθούμε. Μπορούμε τώρα, έστω και την τελευταία στιγμή (σε αυτό είμαστε ειδικοί) να ανατρέψουμε την κατάσταση και να δώσουμε το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο.

Το κύμα είναι εδώ.

Και πρέπει να ανεβούμε πάνω του.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η ΚΡΙΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ"

Leave a reply