[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ποιός θέλει αυτή την Ευρώπη;
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Η μεταπολεμική Ευρώπη μεγάλωσε μέσα σε ένα περίεργο σχήμα. Από την μία πλευρά οι Αμερικανοί νικητές και υπερφίαλοι από την άλλη η Σοβιετική Ένωση με εκατομμύρια νεκρούς σε ένα παράλογο πόλεμο , και πότε αλήθεια οι πόλεμοι είναι λογικοί; Φυσικά τα κράτη της Ευρώπης σχεδόν όλα ήταν ρημαγμένα από ανέχεια και καταστροφές λόγω πολέμου. Πως μπορούσαν να διευθετήσουν τα κράτη χωρίς να συνεχισθεί ο πόλεμος; Σχεδίασαν την μεταπολεμική Ευρώπη με βάση τον φόβο της πυρηνικής καταστροφής. Μεγαλώσαμε σε ένα κόσμο που έπρεπε να διαλέξεις με ποιους θα συμπορευτείς και σε ποιούς θα εναντιωθείς.

Οι ηγέτες της Ευρώπης επηρεασμένοι από την ισχύ της Αμερικής βολεύτηκαν να ευρίσκονται κάτω από την προστασία της και την εύνοια της ενάντια στον άλλο πόλο που δεν είχε διαφορά στην συμπεριφορά από την λεγόμενη δυτική . Τα κατασκευασμένα εκτρώματα όπως η δημιουργία του ΝΑΤΟ και η δημιουργία της ένωσης του χάλυβα ο προπομπός της ΕΟΚ είχαν ένα ρόλο που κάθε άλλο παρά κάτι καλό είχε να σημαίνει για τους λαούς. Πολιτικά διέφθειραν αυτούς που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτεροι πολιτικοί από τους προκατόχους τους αφού είχαν και την εμπειρία μιας απίστευτης ανθρωποσφαγής.

Ο αισχρός και διαλυτικός ρόλος των τραπεζών που πίσω από την κρύα μορφή του οικοδομήματος υπάρχουν ονόματα τρανταχτά όπως Ρότσιλντ, Ντιπόν, Βάντερμπιλντ, Ροκφέλερ, και άλλοι που με μεθοδικότητα εδώ και δύο αιώνες διαβρώνουν λαούς και οικονομίες και καταστρέφουν εκατομμύρια ζωές με συνεργούς χαμηλής ποιότητας πολιτικούς που εξαγοράζονται και επιβάλλουν πολιτικές που δεν εγκρίνουν οι πολίτες των χωρών.

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις της Ευρώπης από ηγετίσκους που δίνουν αστείες εξηγήσεις για τις ανακοινώσεις που εκδίδουν με πρωτοφανή αναίδεια έφεραν με ένα ανεξήγητο τρόπο την Γερμανία σε ηγετικό ρόλο επικυριαρχίας στους υπόλοιπους εταίρους κράτη.

Το ερώτημα είναι μεγάλο και επιτακτικό.

Η αντίσταση θα είναι υποτονική και χαμηλών τόνων ή θα είναι μια αντίσταση δυναμικής μορφής που θα τραντάξει το σάπιο σύστημα που δημιούργησαν μερικές πολιτικές οικογένειες σε αγαστή σύμπνοια με τους έξωθεν προστάτες τους.

Η Ελλάδα άντεξε 200 χρόνια ταπεινώσεων και εξευτελισμών, ήλθε η ώρα να αποτιναχτεί ο αισχρός ζυγός που θα μας διαλύσει αν δεν αντιδράσουμε συντονισμένα. Κανείς δεν έχει το αλάθητο στις πολιτικές επιλογές του.

Οι κινήσεις όποιες και αν είναι πρέπει να υπακούουν μόνον σε μια λογική.

Αποτίναξη του βρόγχου από τον λαιμό των Ελλήνων και να επανασχεδιάσουμε την χώρα μας από την αρχή με γνώμονα την επιβίωση του έθνους μας ,την ανασύσταση του κράτους μας και την διαιώνιση της φυλής μας.

Αυτό χρειάζεται παραμερισμό του "εγώ" και πρόταξη του "εμείς". Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς , πρέπει να απομονωθούν οι προβοκάτορες και να υπερισχύσουν οι ενωτικές και δημιουργικές προτάσεις. Είμαστε τόσοι λίγοι που γνωριζόμαστε μεταξύ μας και εύκολα θα δημιουργήσουμε τα θεμέλια της νέας Ελλάδας αναγεννημένης και ανεξάρτητης. Εμπρός γιατί οι καιροί δεν περιμένουν χρόνια και χρόνια οι εχθροί του γένους μας δούλεψαν εις βάρος μας με κάθε τρόπο.

Εμπρός λοιπόν Έλληνες να τολμήσουμε την ανατροπή για την σωτηρία της χώρας.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ποιός θέλει αυτή την Ευρώπη;"

Leave a reply