[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η πορεία μιάς χώρας προς τον θάνατο...
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


  • Όλες οι ημερομηνίες για την μεταβατική κυβέρνηση και στο πολύ βάθος... εκλογές!
Στο Eurogroup της Τρίτης 29 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί η απόφαση για την 6η δόση, σύμφωνα με τον Λουκά Παπαδήμο.

Τα χρονοδιαγράμματα δείχνουν ότι όλες οι ημερομηνίες δεν βγάζουν εκλογές τον Φεβρουάριο, αφού οι διαπραγματεύσεις ακόμα και στο καλύτερο σενάριο, μόλις που θα έχουν τελειώσει, αφήνοντας περιθώριο ολίγων μόνο ημερών για προεκλογική εκστρατεία.

Στις 12 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τα οικονομικά της χώρας. Ερωτηματικό μπαίνει αν μέχρι τότε θα έχει εκταμιευθεί η δόση των 8 δις.

Επόμενος σταθμός είναι η δανειακή σύμβαση που φαίνεται να οδεύει για τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ για τις αρχές Φεβρουαρίου εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιώτες πιστωτές για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων.

Ακόμα και σε αυτά τα χρονοδιαγράμματα, η μεταβατική κυβέρνηση (εσκεμμένα ή μη) φαίνεται να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία.

Δεν είναι λίγοι οι οποίοι εκτιμούν πλεόν, ότι οι κάλπες δεν πρόκειται να στηθούν στις 19 Φεβρουαρίου, κάτι το οποίο ανέφερε τόσο ο Λ. Παπαδήμος όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων θα καθορίσουν την ημερομηνία των εκλογών.

Κάποιοι τα έγραφαν από την πρώτη μέρα... Και αν μην μας πιστεύατε η δικαίωση έρχεται μέρα με την μέρα...

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η πορεία μιάς χώρας προς τον θάνατο..."

Leave a reply