[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Χρυσοχοΐδης: Δικαιούμαι να είμαι υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ξεκίνησε η κούρσα για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να δηλώνει και επίσημα ότι δικαιούται να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κινήματος αρκεί να εφαρμοστούν οι διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης, είπε σήμερα στον Real FM:

«Είμαι ένας πολιτικός, ένα στέλεχος της παράταξης μας που έχω μια μακρά θητεία. Νομίζω είμαι χρήσιμος για την πολιτική και τον τόπο σήμερα. Δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω και εγώ με την σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουν όλοι με σεβασμό τις διαδικασίες».

Η δήλωση αυτή του κ. Χρυσοχοΐδη είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για την διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και έρχεται λίγες μέρες μετά την απόφαση που όπως φαίνεται έλαβε ο κ. Παπανδρέου να κινήσει τις διαδικασίες διαδοχής του αμέσως μετά την εκταμίευση της 6ης δόσης. Υπενθυμίζεται ότι οι δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει για το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δίνουν επικρατέστερους υποψηφίους τους κ. Βενιζέλο και Λοβέρδο με προβάδισμα στον υπουργό Οικονομίας ενώ έπεται η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Χρυσοχοΐδης: Δικαιούμαι να είμαι υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ"

Leave a reply