[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο Παπανδρέου ζει σε άλλη διάσταση…
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


  • Πουλάει τρελά έξω και μέσα, αλλά δεν φεύγει με τίποτα!
Όποιος πιστεύει πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραιτηθεί, πλανάται οικτρά. Ο πρωθυπουργός (να πούμε και κανένα αστείο, να ελαφρύνουμε την κατάσταση…) δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την εξουσία. Ανοιχτά πλέον τον κατηγορούν για συμμετοχή σε σκάνδαλα και κυρίως για σχεδιασμένη είσοδο - έκθεση της Ελλάδας στην κατάσταση που σήμερα βρίσκεται, αλλά ο ίδιος δεν συγκινείται καν για να δώσει μία απάντηση. Γιατί λοιπόν δεν φεύγει; Επειδή δεν έχει ολοκληρώσει το «συμβόλαιό» του (όπως ανοιχτά τον κατηγορούν εντός και εκτός Βουλής) ή μήπως ψάχνει την κατάλληλη χρονική στιγμή, η οποία θα του επιτρέψει να φύγει χωρίς να αναγκάσει την επόμενη κυβέρνηση να ζητήσει την σύλληψή του από την Interpol;

Προφανώς, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αισθάνεται ήσυχος με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς έχει μετατραπεί (αν δεν ήταν…) σε δούρειο ίππο τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα, ο οποίος για άγνωστους λόγους αποφάσισε να πυροδοτήσει μία πολιτική – οικονομική βόμβα στα θεμέλια της Ε.Ε. αλλά και στην πολιτικο-οικονομική ζωή της Ελλάδας. Είναι όμως τόσο ήρεμος ώστε να μην επιχειρήσει να εμπλέξει την Ελλάδα και σε κάτι πιο… «θερμό»; Είναι τόσο ήρεμος που θα αποφύγει να χρησιμοποιήσει το «όπλο» ενός θερμού επεισοδίου με κάποια γείτονα χώρα, για να εξαναγκάσει σε εσωτερική συσπείρωση γύρω από το πρόσωπό του;

Όποιες εξελίξεις και αν υπάρξουν αύριο, το μόνο δεδομένο είναι πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παραιτείται με τίποτα! Το σόι του έχει βάλει τα μεγάλα μέσα να μας καταστρέψει. Θεωρεί ακόμα εαυτόν σωτήρα (έκανε αναδρομή στην εισήγησή του)! Κατηγορεί τον κόσμο που διαδήλωσε και έδωσε, σε ένα ανθρωπάριο που δεν ξέρει (37 χρόνια τώρα και μετά μια αποτυχημένη (τι άλλο;) θητεία στο υπ. Παιδείας δεν είχε περιέργεια να δει τι είναι αυτό το ΟΧΙ, τι εορτάζουμε στις 28/10/2011.

Τον βρίζουν ΟΛΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ στην γη, γιατί η βλακεία του με το δημοψήφισμα, μην πω τίποτα άλλο, κόντεψε να κάψει ΟΛΗ την παγκόσμια οικονομία και ειδικά αυτή της Ευρώπης. Και αυτό για να εκδικηθεί τους Έλληνες που διαδηλώνουν! Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι σοβαρός;

Τολμά να ρίχνει ρίχνει τις ευθύνες για όλα όσα ο ίδιος έπραξε σε κόμματα που δεν ψήφισαν τίποτα από το μνημόνιο και τα άλλα μέτρα!

Είναι σε πανικό, αλλά η καρέκλα είναι πολυτιμότερη από οτιδήποτε άλλο.
Πετάει κορώνες δημοκρατίας και συναίνεσης.
Θέλει κοινώς συνενόχους στο έγκλημά του και ήθελε να μας πετάξει, σε μας τους πολίτες (τολμά να λέει πόσο μας εμπιστεύεται όταν μας έχει βρίσει και επιτρέψει να μας βρίζουν όλοι και διατάζει να μας δέρνουν) την ευθύνη της εξόδου από το € (δική του είχε ξανα-απειλήσει με την δραχμή, η Δαμανάκη, και τώρα το ξαναβάζει το θέμα ο ίδιος για να διασώσει το τομάρι του) με το δημοψήφισμα.

Και όλοι, και εμείς, αναρωτιόμαστε (και στο εξωτερικό) τι έχει στο νου του…
Πάει καλά;
Πρέπει να του δώσουμε το ακαταλόγιστο μήπως;

Όσοι έχετε ακόμα αξιοπρέπεια στην Βουλή, ακούστε τους πολίτες (ξέρουμε ότι δεν έχετε όλοι την ίδια άποψη για τους διαμαρτυρόμενους στις 28/10) και παραιτηθείτε, φύγετε από την κατοχική Βουλή του… Reichenbach, της Τρόικα, του ΔΝΤ και των Merkel-Sarkozy!

Είμαστε λαός εργατικός, περήφανος παρά την λάσπη (που θα λερώσει στο τέλος μόνο αυτούς που την πέταξαν) και τις προσβολές εσωτερικού και εξωτερικού, παρά την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, παρά τα 2 χρόνια μέτρων και παραδειγματισμού («δημοσιονομική προσαρμογή» ή όπως αλλιώς το λένε οι Βρυξέλλες), παρά το έγκλημα που συνεχίζεται σε συνέχειες σε κάθε Σύνοδο και παρά το δημοψήφισμα που μάζεψε με κ…τούμπα ο «πρωθυπουργός» του προτεκτοράτου, όπως κατάντησε, την Ελλάδα, ΓΑΠ.

Στο έθνος μας, πανάρχαιο και με τεράστια προσφορά, που δεν αποτιμάται σε χρηματική αξία (τα μνημεία αυτής της προσφοράς δεν έχουν τέτοια!), δεν πρέπει ένα ανθρωπάριο που δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν ξέρει τι… ΧΑΟΣ (έμαθαν οι Γάλλοι ελληνικά) προκάλεσε παγκοσμίως!

Θέλουμε ΕΛΛΗΝΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΗ (όχι εθνικιστή) πρωθυπουργό, που θα βάλει την Γερμανία ειδικά στην θέση της και θα μας δώσει πίσω όσα μας ανήκουν (πλούτο, για χάρη του οποίου γίναμε ο αποδιοπομπαίος τράγος και υπεύθυνος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ κρίσης που έφερε την Ευρώπη 50 τουλάχιστον χρόνια πίσω).
Την Ελλάδα μας και μια θέση στην Ευρώπη γι’ αυτή, αντάξια στην ιστορία της.

Η μεταπολίτευση τελείωσε, αν και στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ.
Το ίδιο και ο Γιώργος Παπανδρέου και τα άλλα «παιδιά».
Αφού δεν φεύγει, πετάξτε τον έξω από την πολιτική σκηνή, που μπήκε λαθραία λόγω ονόματος, με την καρέκλα.
Από το παράθυρο μπήκε, από αυτό να βγει!
Ο λαός θέλει να τον δει σε δικαστήριο για εσχάτη προδοσία.
Ο λαός απαιτεί επιτέλους όσοι είναι υπεύθυνοι να μπούνε στην φυλακή. Και η απαίτηση αυτή θα γίνει πράξη ό,τι και αν συμφωνήσουν οι «ταγοί»…

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο Παπανδρέου ζει σε άλλη διάσταση…"

Leave a reply