[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στηρίζει Κοστάνσο ενόψει Ντόρτμουντ ο Βαλβέρδε
Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Δεν πτοείται από τα συνεχόμενα λάθη του Φράνκο Κοστάνσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος κόουτς του Ολυμπιακού σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ντόρτμουντ (21:45, Mega), ότι θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και για αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσει τους καλύτερους παίκτες. Περίπου 4.000 οπαδοί στο πλευρό του Ολυμπιακού στο κατάμεστο από 65.000 κόσμο «Βεστφάλεν».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι ο αγώνας της Τρίτης, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν κόντρα στον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο και πρόσθεσε: “Η ομάδα που θα επιβάλλει το δικό της ρυθμό θα είναι εκείνη που θα νικήσει. Η Ντόρτμουντ παίζει πάντα πολύ γρήγορα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε. Τα πράγματα στην Αθήνα ήταν δύσκολα και εξίσου δύσκολα θα είναι αύριο γιατί δεν μας αρκεί να μην δεχθούμε γκολ. Πρέπει και να σκοράρουμε”.

Ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε αν σκέφτεται να αλλάξει τερματοφύλακα στο παιχνίδι με τους Γερμανούς, όμως σκοπεύει να στηρίξει τον Αργεντινό: “Όταν έχουμε άσχημα αποτελέσματα, ψάχνουμε να βρούμε υπεύθυνους. Ο Κοστάνσο είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι άλλοι. Όταν κρίνω ότι ήρθε η ώρα να τον αλλάξω, θα το κάνω. Το αυριανό ματς, όμως, είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να παίξουν οι καλύτεροι”.
Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, καθώς πρέπει να δει πως θα πάνε στην τελευταία προπόνηση ο Τοροσίδης και ο Φέισα, που προέρχονται από τραυματισμό. Αυτές οι δύο θέσεις, του δεξιού μπακ και του αμυντικού χαφ, είναι που προβληματίζουν τον Βαλβέρδε. Την πρώτη διεκδικούν Τοροσίδης και Μανιάτης, ενώ για την άλλη οι υποψήφιοι είναι τρεις: Φέισα, Μοντέστο, Μακούν. Οι υπόλοιποι εννέα θα είναι οι Κοστάνσο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Ερωτηθείς για το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας, τόνισε: “Αν δεν παίξουμε καλά, τότε η ισοπαλία θα είναι θετική. Αν όμως παρουσιαστούμε όπως μπορούμε στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουμε και τη νίκη”.
Ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 4.000 φίλων του, σε ένα από τα πιο θορυβώδη γήπεδα της Ευρώπης. Πάντως την αγάπη του κόσμου τη βίωσαν ήδη οι “ερυθρόλευκοι” παίκτες. Περίπου 30 ομογενείς περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και ζήτησαν αυτόγραφα. Οι φίλοι της ομάδας δεν έκρυψαν την αδυναμία τους στον Ράφικ Τζιμπούρ, από τον οποίο ζήτησαν να σκοράρει κατά των πρωταθλητών Γερμανίας, αλλά και στον "δικό τους" Χοσέ Χολέμπας.
Ο Κλοπ
Στροφή 180 μοιρών, σε σχέση με όσα έλεγε πριν δύο βδομάδες, έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ολυμπιακό και συνέστησε προσοχή: “Θα πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από τον Ολυμπιακό και το πάθος που δείχνουν οι παίκτες του. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος μας. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων, είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και τον περιμένουμε ισχυρό αύριο. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε”.
Ο κόουτς της Ντόρτμουντ σκέφτεται να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρουσίασε στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”. Οι βασικοί του αναμένεται να είναι οι Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Μπέντερ, Κελ (αντί του Γκιουντογκάν), Καγκάβα, Πέρισιτς, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στηρίζει Κοστάνσο ενόψει Ντόρτμουντ ο Βαλβέρδε"

Leave a reply