[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εταιρία αναλαμβάνει να δυσφημήσει τους αγανακτισμένους της Wall Street
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Με 850 χιλιάδες δολάρια «καθαρίζει» για τους τραπεζίτες


Με 850 χιλιάδες δολάρια ως αμοιβή εταιρία εκδήλωσε ενδιαφέρον, να «καθαρίσει» τους αγανακτισμένους των Η.Π.Α για λογαριασμό των τραπεζιτών. Πρόκειται για την εταιρία Clark Lytle & Geduldig Cranford (CLGC) η οποία σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε το MSNBC, προτείνει να αναλάβει το έργο δυσφήμησης του Occupy Wall Street που μοιάζει ως η μεγαλύτερη απειλή αυτή τη στιγμή για το σύστημα.

Magnify Image

Σύμφωνα με το έγγραφο που έφτασε στην Ένωση των Αμερικανών Τραπεζιτών, θα χρειαζόταν δυο μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο, στην περίπτωση των αγανακτισμένων. Ανάμεσα σε αυτά που θα αναλάβουν να κάνουν είναι το ξεσκόνισμα του ιστορικού των ηγετών του Occupy.

Magnify Image

"Εάν μπορέσουμε να δείξουμε ότι έχουν τα ίδια κίνητρα με τους κυνικούς πολιτικούς αντιπάλους τους, αυτό θα υπονόμευε σοβαρά την αξιοπιστία τους. Βασικός στρατηγικός στόχος είναι τελικά να αποδείξεις ότι η άλλη πλευρά, κρύβει κάποια απάτη», τονίζουν στην πρόταση τους οι ιθύνοντες της CLGC.

Οι επαγγελματίες λομπίστες είναι μια καθημερινή πρακτική στις ΗΠΑ και βέβαια το έργο τους δεν είναι πάντα εποικοδομητικό, αν αναλογιστεί κανείς τις δυσφημιστικές εκστρατείες και τις αποκαλύψεις στο παρελθόν για διάφορους υποψηφίους.

Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εταιρία αναλαμβάνει να δυσφημήσει τους αγανακτισμένους της Wall Street"

Leave a reply