[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEO)
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» του Λονδίνου. Νίκησε 2-1 την Τότεναμ και προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα του με τη Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν μεγάλο ματς στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχαν δυο γκολ με τους Σαλπιγγίδη (4’) και Αθανασιάδη (14’). Στην πρώτη, ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Σαλπιγγίδης με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Γκόμεζ.

Στο 14’ μαγική πάσα του Πάμπλο Γκαρσία στον Γεωργιάδη από τα αριστερά, εκείνος γύρισε στον Αθανασιάδη μέσα στη μεγάλη περιοχή που με ωραίο πλασέ διπλασίασε για τον ΠΑΟΚ.

Όμως, η Τότεναμ μείωσε σε 2-1 με τον Μόντριτς στο 39’, μετά από λάθος απόφαση του διαιτητή που υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε τον Σταφυλίδη. Ο Ολλανδός «ρεφ» Μπας Νάιχαους στη φάση εκείνη (38’) είδε χέρι του 17χρονου Έλληνα αμυντικού (έκανε ντεμπούτο) σε σουτ του Ντεφόου πάνω στην γραμμή και τον απέβαλε, ενώ έδωσε και πέναλτι. Λάθος απόφαση που άφησε την ελληνική ομάδα με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο για περισσότερο από 45 λεπτά παιχνιδιού.

Όπως ήταν επόμενο στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δέκα παίκτες έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χαλκιά, με στόχο να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα. Δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους Λονδρέζους, αλλά το πάθος των παικτών του Μπόλονι δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του Χαλκιά και ο «δικέφαλος» έφυγε με το «διπλό» της πρόκρισης…

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκόμες, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (63’ Μπέιλ), Λίβερμορ, Μόντριτς, Πίεναρ (67’ Ουόκερ), Λένον, Κέιν (71’ Φαλκέ), Ντεφόου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81’ Τσιρίλο), Σταφυλίδης, Φωτάκης, Γκαρσία, Λαζάρ (84’ Αρίας), Γεωργιάδης (62’ Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.




1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρουμπίν-Σάμροκ 4-1

Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ 9-5 11

2. Ρουμπίν Καζάν 10-4 10

3. Τότεναμ 5-4 7

4. Σάμροκ Ρόβερς 4-15 0


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEO)"

Leave a reply