[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 3-1
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έβαλε δυο από τα τρία γκολ, αλλά τα εύσημα στη νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης δικαιούται ο Στέφανος Καπίνο. Ο 17χρονος τεερματοφύλακας έκανε μεγάλες αποκρούσεις, με αποκορύφωμα τις επεμβάσεις του σε προσπάθειες του Σολάκη (14' 27') όταν απέκρουσε με υπερένταση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι!

Ο Λέτο στο 8' με δυνατό σουτ, μετά από έμμεσο φάουλ στην περιοχή του Αστέρα, άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ του Αργεντινού, ο Μπουμσόνγκ με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 66'. Το 3-0 στο 79' μετά από πάσα του Κατσουράνη και πλασέ του Λέτο που έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας μείωσε στο 84' με δυνατό σουτ του Ουσέρο που συνεργάστηκε άψογα με τον Χούλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάκιστη αμυντική λειτουργία, επιτρέποντας στον Αστέρα να δημιουργήσει 4-5 καλές ευκαιρίες. Επιθετικά στηρίχτηκε και πάλι στο Λέτο, ήταν ουσιαστικός και σοβαρός στο β' ημίχρονο όταν και “κλείδωσε” τη νίκη, την πέμπτη σε ισάριθμα ματς στο ΟΑΚΑ.

ΣΚΟΡΕΡ: 8', 79' Λέτο, 66' Μπουμσόνγκ – 84' Ουσέρο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσουράνης, Λέτο, Μαρίνος, Σιμάο - Χακόμπο, Τσαμπούρης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Λέτο, Κουίνσι (62' Ρούντολφ), Ζέκα (82' Βιτόλο), Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (62' Μαυρίας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Πιπίνης, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο (46' Φορμίκα), Πουλίδο, Κωστούλας, Μπρέσκα (81' Αλβαρεζ), Σολάκης (57' Χούλι)


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 3-1"

Leave a reply