[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στήριξη Παπανδρέου σε Παπαδήμο
Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ενενήντα λεπτά της ώρας διήρκεσε η συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και η οποία ολοκληρώθηκε στη 1.30 το μεσημέρι.

Η συνάντηση έγινε στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή και είχε ως αντικείμενο την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας, ζήτημα που είχε απασχολήσει αντίστοιχες συναντήσεις που είχε την περασμένη Παρασκευή ο κ. Παπαδήμος με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, τους προέδρους της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, στο πλαίσιο των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων, που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση συνεργασίας.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναβεβαίωσε την υποστήριξη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση για την θετική ολοκλήρωση της αποστολής τους, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου και τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε, ιδιαίτερα, την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην απρόσκοπτη λειτουργία της Κυβέρνησης Παπαδήμου και στην υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων τις οποίες έχουν αναλάβει, η χώρα και οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν την Κυβέρνηση.

Ανέφερε, επίσης, ότι η Κυβέρνηση έχει την ιστορική ευκαιρία να λάβει, με την ευρύτερη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων, σημαντικές αποφάσεις, για την προώθηση μεγάλων αλλαγών που αφορούν στη διαφάνεια, την καταπολέμηση της διαφθοράς, την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και γενικότερα τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Πέραν των ανωτέρω κατά τη συνάντηση εξετάσθηκαν οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό το φως των αποφάσεων της 9ης Δεκεμβρίου, και οι υποχρεώσεις που απορρέουν για τη χώρα μας, προκειμένου να υπερασπισθεί την ισότιμη θέση της εντός της ευρωζώνης, που θα πρέπει να αποτελεί και τον εθνικό μας στόχο.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στήριξη Παπανδρέου σε Παπαδήμο"

Leave a reply