[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Edith Piaf: Ζωή σαν τριαντάφυλλο
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Μια μουσική παράσταση που σε μεταφέρει στο Παρίσι, σου συστήνει μια γυναίκα θρύλο, τους άντρες της ζωής της, τις χαρές της και τις λύπες της. Θα περάσεις τόσο καλά που θα πεις κι ένα τραγούδι.

Σίγουρα έχεις ένα κολλητό, που σε παίρνει τηλέφωνο μια στο τόσο, σου λέει να ντυθείς αμέσως γιατί θα περάσει να σε πάρει και συνήθως σε πηγαίνει στα πιο περίεργα μέρη. Την επόμενη μέρα σηκώνεσαι πάντα με χαμόγελο (και hangover) και του συγχωρείς τα πάντα. Ο δικός μου είναι ο Κώστας Καρασαββίδης που επιμελήθηκε δραματουργικά την Piaf σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα. Πριν καν προλάβω να τον ρωτήσω τι και πως βρεθήκαμε στο Παρίσι.

Για να μην παρεξηγηθώ, στο Αγγέλων Βήμα πήγαμε, αλλά η παράσταση με πρωταγωνίστρια την εκπληκτική Μίλλη Καραλή (που φορά το πιο ωραίο παριζιάνικο άρωμα), τα τραγούδια της Piaf και τους άντρες της (Γιώργο Καραμίχο, Δημήτρη Καραμπέτση, Όθωνα Μεταξά, Πάνο Μπρατάκο, Κωστή Τζανοκωστάκη) λειτουργεί σαν εισιτήριο για Παρίσι.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας (για τους θεατές γνωστός και ως ναυτάκι Τζόνι) κατάφερε αριστουργηματικά να μεταφέρει επί σκηνής το σπουργιτάκι-εθνικό θησαυρό της Γαλλίας. Θα γελάσεις, θα συγκινηθείς, θα κουνήσεις τους γοφούς σου, θα πονέσουν τα χέρια σου από το χειροκρότημα, και θα σου πέσει το σαγόνι με τις ιστορίες που θα σου διηγηθεί ο Νίκος Λαβράνος (μουσική επιμέλεια, διεύθυνση ορχήστρας, ενορχήστρωση) για τις παλιές καλές εποχές της αθηναϊκής νύχτας.

Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε πιάνο μπαρ των 50s στην αριστερή όχθη του Σικουάνα και στα καμπαρέ του Πιγκάλ και σου τραγουδάει η γυναίκα θρύλος. Άσε που σου κολλάει για μέρες το non, je ne regretted rien.

info: Από την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011, και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 22.00. Στο Αγγέλων Βήμα (Σατωβριάνδου 36 ,Μετρό Ομόνοια)
http://www.aggelonvima.gr/

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 20 ευρώ
Φοιτητικό: 15 ευρώ
(με ένα ποτήρι κρασί)
Η προκράτηση θέσεων και η προπώληση εισιτηρίων για όλες τις εκδηλώσεις του Αγγέλων Βήμα γίνεται:

- Από το ταμείο του θεάτρου και μέσω τηλεφώνου 210 5242211-213
- Στο www.ticketshop.gr, Tηλ 211 9552300
- Σε όλα τα καταστήματα Public



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Edith Piaf: Ζωή σαν τριαντάφυλλο"

Leave a reply