[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κοπρίτες που συνειδητά πλέον καταστρέφουν την Ελλάδα για ίδιoν όφελος!
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Η μονή κατηγορία ελλήνων που είναι υπέρ του ευρώ συνειδητά, είναι οι κοπρίτες. Αυτή η κατηγορία είναι οι όλοι αυτοί που έφαγαν τα 4 ΚΠΣ και ένα σωρό αλλά ευρωπαϊκά προγράμματα χωρίς να φταίξουν μια παραγωγική βάση της προκοπής, αλλά και διαλύοντας την υπάρχουσα καθώς μεταβλήθηκαν σε τροφίμους του ευρώ.

Μιλάμε για πολιτικούς, μεγαλοεργολάβους, τραπεζίτες, εργολήπτες δημοσίων έργων, κρατικοδιάιτους, βιομηχάνους, επιχειρηματίες, λαμόγια με θαλασσοδάνεια και επιχειρηματίας σε χώρες εκτός ευρώ. Διότι ο ελληνικό επιχειρηματικός κόσμο είναι είτε στα Βαλκάνια εκτός ευρώ είτε κρατικοδίαιτος. Μιλάμε ακόμη για αυτούς που έφαγαν τις επιδοτήσεις με τα και τριπλό διπλοζυγισματα για του πολιτικούς που εξαγόρασαν με ευρωπαϊκά χρήματα τις ψήφους διορίζοντας το σόι τους το Δημόσιο.

Όλοι αυτοί αφού έφαγαν τα πάντα τέλειωσαν τα λεφτά και χρεωκόπησαν την χώρα φιλοδοξούν σήμερα να τους ταΐζει εσαεί η Γερμάνια και η ευρωζωνη. Όμως συνεχίζουν ν φοοροδιαφεύγουν να κλέβουν ότι μπορούν και βάζουν να πληρώσει ο κόσμος το λογαριασμό.

Πιέζουν για νέα μέτρα επιβάλουν λιτότητες στο λαό μας και περιμένουν να περάσει η μπόρα ώστε να αρχίσει να ρέει ένα 5 ΚΠΣ και ευρωπαϊκά προγράμματα για να αρχίσουν να τρώνε πάλι. Μόνο αυτοί.

Πληρώνουμε εμείς για να τρώνε αυτοί.

Καθοδηγούν μάλιστα τα παιδιά μας στην μετανάστευση με ψέματα ότι υπάρχουν δουλειές εκεί έξω και το κάνουν για να μην εξεγερθούν και ορμήσουν στις καρωτίδες τους. Όλοι αυτοί συνειδητά πλέον καταστρέφουν την Ελλάδα για ίδιων όφελος

Από κάτω μόνιμο θύμα όλων αυτών εδώ και δεκαετίες ένας τρομοκρατημένος λαός που ακούει διάφορα για επιστροφή στην παλιά δραχμή και φοβάται.

Και μιλάμε για μια γκάμα φοβιών που καλλιεργείται και ξεκινά από τον κίνδυνο εξ ανατολής, την διεθνή απομόνωση, διαπερνά την ύπαρξη τη δημοκρατίας και φτάνει κάπου στο 1941. Αν ειναι δυνατόν 190 χώρες είναι εκτός ευρώ ελάχιστες χρεοκοπημένες και καμία δεν στέλνει τα παιδια της μετανάστες αλλά παρακαλούν να επιστρέψουν επιστήμονες για να δουέψουν στην πατρίδα τους. Κατι που κάναμε και εμείς τα προγούμενα χρόνια.

Κάνεις σοβαρός άνθρωπος όμως δεν μιλά για επιστροφή στην παλιά δραχμή αλλά για νέο εθνικό νόμισμα-εργαλείο. Ένα νόμισμα το οποίο σε συνδυασμό με εθνική διαχείριση του χρέους θα δώσει πνοή και μέλλον στην χώρα εκεί που σήμερα χάσκει ξέπνοη και σβήνει. Οποιαδήποτε κουβέντα για επιστροφη στην παλια δραχμή είναι για να καλιεργείται ο φόβος.

Η μονή κατηγορία ελλήνων που είναι υπέρ του ευρώ συνειδητά, είναι οι κοπρίτες και οποιοσδοίποτε δημιουργικός δραστήριος έλληνας με όρεξη για δουλειά δεν εχει να φοβάται τίποτα.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Κοπρίτες που συνειδητά πλέον καταστρέφουν την Ελλάδα για ίδιoν όφελος!"

Leave a reply