[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
1.000.000 άνεργοι, μόλις 7.000 διαμαρτυρήθηκαν στους δρόμους! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Βρισκόμαστε στο ζενίθ της πιο οργανωμένης επίθεσης που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί εκ των έσω κατά της χώρας και κυρίως κατά των εργαζομένων, με κύριους εκφραστές κυβερνώντες - μαριονέτες, που εκτελούν ανενδοίαστα εντολές τραπεζικών - υπαλλήλων κρατών και κέντρων οικονομικών συμφερόντων. Στην συντονισμένη επιχείρηση κατά της χώρας και των πολιτών της, σήμερα...

Ημέρα Παναττικής απεργίας, κατέβηκαν στους δρόμους μόλις 7.000 άτομα! 5.000 μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ομονοίας και δεν έκαναν καν πορεία προς το Σύνταγμα!

Ο λόγος... μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πάνω ήταν συγκεντρωμένοι στην πορεία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, με τη συμμετοχή των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, περίπου 300 άτομα από τον χώρο των αντιεξουσιαστών και φοβήθηκαν την επανάληψη των τραγικών επεισοδίων στο Σύνταγμα, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας οικοδόμος να χάσει τη ζωή του από ανακοπή.

Στην.... μεγαλειώδη συκέντρωση του ΕΚΑ, δεν ξεπέρασαν τις 2.000 οι συγκεντρωμένοι. Αν είναι δυνατόν!!! Μόλις 2.000 άτομα!!!! Πού ήταν οι άνεργοι; Πού ήταν όλοι αυτοί που τους μείωσαν τους μισθούς έως και 40% χωρίς να τους ρωτήσουν; Πού ήταν όλοι οι καταστηματάρχες που έβαλαν λουκέτα στις επιχειρήσεις τους και όλοι αυτοί που είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο, εξαιτίας των εγκληματικών χειρισμών κυβέρνησης και ΔΝΤ;

Όσο για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ... ζήτημα να συγκεντρώθηκαν 200 άτομα. 200 άτομα σε σύνολο 20.000 εργαζομένων (διοικητικούς, τεχνικούς και δημοσιογράφους)!!!
Αυτοί υποτίθεται ότι κάνουν 48ωρη απεργία γιατί ΔΕΝ πάει άλλο. Και ΝΑΙ, έτσι είναι. Όμως οι συνδικα-ληστές, με πρώτα απ' όλους αυτούς της ΠΟΕΣΥ, φαίνεται ότι ζουν στον κόσμο... του Γκούφη!
Όταν στο planet-greece γράφαμε ότι οι απεργίες ΔΕΝ είναι λύση για τον κλάδο κι ότι χρειάζονται άλλου είδους, πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, κάποιοι έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για απεργοσπάστες.
Πού ήταν, λοιπόν, αυτοί οι... δυναμικοί απεργοί; Γιατί εμείς το χρέος μας το κάναμε. Δώσαμε το παρόν στις κινητοποιήσεις. Οι υπόλοιποι 19.800 πού ήταν; Και παρεμπιπτόντως, πού ήταν το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ;

48ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και 24ωρη απεργία για όλους τους άλλους κλάδους. Ήταν μία καλή ευκαιρία για ψώνια και καφέ; ΝΑΙ, εκ του αποτελέσματος.

Πλέον, είμαστε άξιοι της τύχης μας...

Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "1.000.000 άνεργοι, μόλις 7.000 διαμαρτυρήθηκαν στους δρόμους! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!"

Leave a reply