[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ραδιενεργό υλικό εκλάπη από πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Αίγυπτο
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ραδιενεργό υλικό εκλάπη από πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Αίγυπτο

Η κλοπή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων
Ραδιενεργό υλικό εκλάπη από πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Αίγυπτο
Ραδιενεργό υλικό από το πυρηνικό εργοστάσιο Νταμπάα στις ακτές της Μεσογείου εκλάπη στη διάρκειa βίαιων διαδηλώσεων την περασμένη εβδομάδα στην Αίγυπτο, αναφέρει η εφημερίδα al Arham.


Ραδιενεργό υλικό εκλάπη από τον πυρηνικό σταθμό Νταμπάα στις ακτές της Μεσογείου στην Αίγυπτο, κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που σημειώθηκαν στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει η κρατική εφημερίδα al Arham.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα κουτί ασφαλείας που περιείχε ραδιενεργό υλικό εκλάπη, ενώ από ένα άλλο αποσπάστηκε μόνο το περιεχόμενό του. Οι δυνάμεις ασφαλείας και εξειδικευμένες μονάδες ψάχνουν για το κλεμμένο υλικό, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Περισσότερα από δέκα άτομα τραυματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα όταν η στρατιωτική αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει ένα πλήθος περίπου 500 αιγύπτιων διαδηλωτών που απαιτούσε να μεταφερθεί σε άλλο σημείο ο πυρηνικός σταθμός Νταμπάα, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της κατασκευής.

Μερικοί καταγγέλλουν ότι οι Αρχές κατάσχεσαν τη γη τους προκειμένου να ανεγερθούν εκεί οι πυρηνικές εγκαταστάσεις. Το προσωπικό του σταθμού, γράφει η al Arham, αρνήθηκε να πάει στην εργασία του εξαιτίας των ελλιπών μέτρων ασφαλείας στην περιοχή.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ραδιενεργό υλικό εκλάπη από πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Αίγυπτο"

Leave a reply