[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τραβιόταν με την ΕΛ.ΑΣ και του ξέφυγε η ΕΛΛΑΣ!
Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ιδού οι άνθρωποι που όχι μόνο μας κυβερνούν, αλλά θέλουν να ηγηθούν και του Κινήματος! Οι θεσιθήρες τυχάρπαστοι, που μας υπολογίζουν τόσο, ώστε να μας πετούν κατάμουτρα ότι το "ευαγγέλιο" της σωτηρίας της Ελλάδας, όπως οι ίδιοι μέχρι προ... ωρών διατείνονταν, το ευγενές Μνημόνιο δηλαδή, ούτε καν που το ξεφύλλισαν!

Δεκαρίτσα τσακιστή για την "χρυσή συνταγή " που θα λύτρωνε την πατρίδα από το οικονομικό αδιέξοδο! Για τον "δεκάλογο" της λαϊκής εξαθλίωσης, για τον οποίο ωστόσο επιχειρηματολογούσαν με πάθος ότι αποτελούν τις ιερές Βέδες με τα σοφά διδάγματα, χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε τον πρόλογο!

Και το πιο πικρό, το πιο εξαγριωτικό, έχουν την αναίδεια να το διατυμπανίζουν δημοσίως. Φανταστείτε πόσο μας υπολογίζουν ή απλώς πόσο ηλίθιοι είναι που δεν διστάζουν να "ξεβρακωθούν" στην λαϊκή συνείδηση χωρίς να φοβούνται την τιμωρία της κάλπης. Και μαζί με όλ' αυτά, σκεφτείτε πόσοι όμοιοί τους παροικούν στην Ιερουσαλήμ των 300, που σελίδα δεν άγγιξαν από το Μνημόνιο που μας επέβαλλαν.

Τέλος, σκεφτείτε τις χιλιάδες των πολιτών που τους ψήφισαν και τις χιλιάδες αυτών που, μετά απ΄όλ' αυτά θα τους ξαναψηφίσουν...

Σκεφτείτε και πείτε μου: Υπάρχει ελπίδα;

(Δεν ακούω απάντηση. Η Κόστα Ρίκα πέφτει κομμάτι μακριά... Άλλωστε ήρθαν και οι πίτσες!)


Πάνος Γιαννάκαινας

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τραβιόταν με την ΕΛ.ΑΣ και του ξέφυγε η ΕΛΛΑΣ!"

Leave a reply