[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης από πρόεδρος του ΠΑΟΚ
Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να παραιτηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και ανακοίνωσε αυτή του την απόφαση με επιστολή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρει ότι κάνει αυτή την κίνηση για το καλό της ομάδας, ενώ επιβεβαιώνει ότι στην παραίτηση τον οδήγησαν οι αντιδράσεις του κόσμου.

Ολοκληρώνει αναφέροντας ότι για τον ίδιο, ο ΠΑΟΚ παραμένει πάνω απ' όλα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.


Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.


Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...

Με τιμή

Θόδωρος Ζαγοράκης»STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης από πρόεδρος του ΠΑΟΚ"

Leave a reply