[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Προσπαθούν να μας δέσουν χειροπόδαρα
Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

αφού η πρώτη φάση του πειράματος στην Ελλάδα τέλειωσε,οι οικονομικοί εξουσιαστές προχωρούν στην ολοκληρωτική εξόντωση του Λαού και άλωση της χώρας με θεσμοθέτηση απόλυτης προτεραιότητας στην αποπληρωμή του χρέους και εγκατάσταση ανθύπατου στην Αθήνα !

Είναι φανερό στους πολίτες τα τελευταία 24ωρα ότι το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο το οποίο μαζί με τους ντόπιους πολιτικάντηδες παγίδεψε το λαό στο σπιράλ του θανάτου,δεν ικανοποιείται πλέον απο την αποτελεσματικότητα της δοσιλογικής κυβέρνησης Παπαδήμου και αυτών που τη στηρίζουν πολιτικά στο εσωτερικό μέτωπο..Με κάλπικους χειρισμούς επιχειρεί αφένός να τρομάξει και να εκνευρίσει το λαό,ενώ έντεχνα σφίγγει τα λουριά στην κυβέρνηση των ανδρεικέλων ώστε πειθήνια να συμμορφώνονται πρός τας υποδείξεις..

Αφού αποδείχτηκε ότι το Μνημόνιο δεν ήταν τίποτε άλλο από μία πρώτη κρεμάλα που τυλίχτηκε γύρω από τον λαιμό της χώρας, οδηγώντας στην πιο βαθιά ύφεση και στην ανεργία.Αφού το PSI βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα,η απειλή που τώρα εκτοξεύεται ενάντια στούς πολίτες είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο δάνειο αν δεν ολοκληρωθούν τόσο το PSI όσο και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τη λήψη νέων ληστρικών οικονομικών μέτρων.

Στο σχεδιασμένο παιχνίδι του τρόμου προστίθεται η «ιδέα» για τοποθέτηση Επιτρόπου -ανθύπατου για την Ελλάδα, η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων,οι οποίες και βέβαια,σύμφωνα με το καλοσχεδιασμένο σενάριο, θα κάμψουν την διάθεση υλοποίησής της, αναδεικνύοντας τη δύναμη της εσωτερικής αντίστασης ακόμα και μέσα στούς κόλπους του καθεστώτος, ώστε να υπάρξει και μία ψυχολογική αυτοικανοποίηση !


Έτσι οι Γερμανοί, προσπαθούν υποτίθεται να κατεβάσουν τους τόνους, χωρίς όμως να εγκαταλείπουν τον βασικό στόχο τους, που είναι ο δημοσιονομικός έλεγχος σε όλη την Ευρώπη, αρχής γενομένης από την Ελλάδα, που πλέον είναι το αγαπημένο τους πειραματόζωο.

«Δεν επιθυμώ μια πολεμική, αλλά μια συζήτηση που θα καταλήξει σε επιτυχία», δήλωσε η κ. Μέρκελ κατά την άφιξή της στις Βρυξέλλες.

Περί «γενικής σκέψης» μίλησε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ.

Για «συζήτηση εργασίας», προκειμένου «να δούμε τι είναι δυνατό να κάνουμε όταν ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων επιμένει να παρεκκλίνει», μίλησε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Κότχαους, που μάλιστα βρήκε και «έλλειμμα» στην εφαρμογή των μέτρων λιτότητας.


Συγχρόνως ο ίδιος γερμανός αξιωματούχος ξεστόμισε και τον επόμενο στόχο:

Να καταργηθεί η νομοθετημένη υποχρέωση του ελληνικού κράτους να δίνει προτεραιότητα στην εξασφάλιση της οικονομικής λειτουργίας και των αναγκών της κοινωνίας έναντι της πληρωμής των λοιπών υποχρεώσεών του όπως τόκων στούς τοκογλύφους δανειστές και να εισαχθεί στο ελληνικό δίκαιο διάταξη που θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην αποπληρωμή του χρέους επί των άλλων δημοσιονομικών δαπανών..

Συγκεκριμένα ανάφερε και τα δύο εναλλακτικά σχέδια: Είτε να εισαχθεί στο ελληνικό δίκαιο διάταξη που θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην αποπληρωμή του χρέους επί των άλλων δημοσιονομικών δαπανών - «ένα είδος ενισχυμένου χρυσού κανόνα», όπως χαρακτηριστικά είπε - είτε «να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα να ενισχυθεί η παρακολούθηση των φορέων των μεταρρυθμίσεων δίνοντας ορισμένες εξουσίες απόφασης για τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας σε μια εξωτερική αρχή»!

Επομένως, το Βερολίνο επιμένει στην άποψή του, ενώ και ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αν και μίλησε για κίνηση που «θα εξουδετέρωνε την Δημοκρατία» (κάνοντας μάλιστα αναφορά και στο ιστορικό παρελθόν), έσπευσε να προσθέσει πως η Ελλάδα δεν πρέπει να λάβει το νέο δάνειο αν δεν υπάρξει πρόοδος στα θέματα των μεταρρυθμίσεων.

Είναι φανερό ότι οι διεθνείς και ντόπιες οικονομικές συμμορίες σφίγγουν τον κλοιό γύρω απο τη ζωή των πολιτών, τη στιγμή που κάποιοι-62 τον αριθμό -αποθρασυμένοι μεγαλοεπιχειρηματίες και επιστήμονες διένειμαν χθές ένα προσβλητικό για το λαό κείμενο στήριξης των πολιτικών δοσίλογων του καθεστώτος,παρασυρμένοι απο την επιφανειακή κοινωνική αδρανεια..

Οι μέρες που έρχονται δεν θα αποδειχθούν εύκολες για κανέναν κάτοικο αυτού του τόπου.Το διεθνές και ντόπιο καθεστώς επιχειρεί τώρα να μας δέσει χειροπόδαρα με κόμπους που δεν θα είναι δυνατό να λυθούν για πολλές γενειές.

Θα δεχτούμε αδιαμαρτύρητα αυτή την κατάντια για μας και τα παιδιά μας;


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Προσπαθούν να μας δέσουν χειροπόδαρα"

Leave a reply