[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας
Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

του Κωστα Χαρδαβελλα


Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας για ένα κομμάτι ψωμί από διάφορους "επενδυτές" και "οίκους" (από την Κίνα μέχρι τη Γερμανία και από την Αμερική μέχρι την Ουκρανία) είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη.


Γι' αυτό και δεν βγάζουν τις ελληνικές τράπεζες από την ασφυξία που τις έχουν καταδικάσει διεθνώς, καθώς δεν μπορούν να δανειστούν πλέον ούτε από τις περίφημες "Αγορές" ούτε από άλλα τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Και πεθαμένες τράπεζες σημαίνει πεθαμένη αγορά και παραγωγή. Και πεθαμένη αγορά σημαίνει πεθαμένη χώρα.

Όταν οι τράπεζες δεν δίνουν -γιατί δεν έχουν να ρίξουν ζεστό χρήμα στο εμπόριο και στην παραγωγή για να κινηθεί η μηχανή της ανάπτυξης- επέρχεται ο δια της ασφυξίας θάνατος, όπως λένε οι γιατροί.

Λίγο πριν αφήσει η χώρα την τελευταία της πνοή -να μου το θυμηθείτε- θα κατέβουν ξαφνικά από τον ουρανό διάφορα σεραφείμ και χερουβίμ με τα δολάρια, τα ευρώ, τα κινέζικα γιουάν ή τα γιαπωνέζικα γεν και θα μας σώσουν.

Πως;

Αγοράζοντας τα πάντα σε αυτή την πανέμορφη χώρα, από παραλίες, λιμάνια και αεροδρόμια, μέχρι τράπεζες, ενέργεια και ακίνητα.

Και φυσικά θα αγοράσουν και εμάς σαν ένα φθηνό, πεινασμένο εργατικό δυναμικό.

Και τώρα αποκαλύπτεται γιατί ο μοιραίος Γιώργος -ο γνωστός Γιώργος- είπε όχι στον Πούτιν και στους Κινέζους που πριν ενάμιση χρόνο πρότειναν δάνεια στην Ελλάδα με πολύ χαμηλότερα επιτόκια από αυτά των ληστών της τρόικας.

Μας έδιναν 25 δισ. ευρώ οι Ρώσοι και άλλα 25 δισ. οι Κινέζοι -πριν ενάμιση χρόνο αυτά- με διακρατικές συμφωνίες που θα έβαζαν σαν εγγύηση εξόφλησης των δανείων μέρος του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (φυσικό αέριο και πετρέλαια που αποδεδειγμένα πλέον υπάρχουν στο ελληνικό υπέδαφος).

Έπρεπε να μας ρίξουν στο "στόμα του λύκου" για να μας κατασπαράξει.

Και το κατάφεραν.

Αντισταθείτε.

Είναι η μόνη λέξη που μπορώ να σας πω τώρα που μπήκαμε στο 2012.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς και οδυνηρός.

Αντισταθείτε με κάθε νόμιμο τρόπο και κυρίως πετάξτε στα σκουπίδια τους δούλους πολιτικούς που κοιτάζουν μόνο πως θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους στη Βουλή.

Αντισταθείτε με κάθε τρόπο γιατί θέλουν να μας αρπάξουν την ωραία μας Ελλάδα.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας"

Leave a reply