[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μας κήρυξαν τον πόλεμο, μας εκτελούν εν ψυχρώ κι εμείς… σωπαίνουμε;
Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση. Σαν πολίτες έχουμε στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία έχει αναλάβει ένα μοναδικό έργο. Την πώληση των πάντων, την πλήρη αποδυνάμωση και την πλήρη απώλεια αυτοσυντήρησης της πατρίδας μας. Το ξεπούλημα και οι υποθήκες, αυτό ακριβώς σημαίνουν. Η εργολαβία του Λουκά Παπαδήμου, ενός ανθρώπου του τραπεζικού συστήματος, που έχει μηδενικές αναστολές για τα αποτελέσματα των συμφωνιών που ανέλαβε να υλοποιήσει.

Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία συνεχίζει να εκβιάζει ασύστολα τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να μειώσει ή και να εξαφανίσει τις αντιδράσεις εκείνες που θα καταστρέψουν τους σχεδιασμούς των οικονομικών τρομοκρατών μας. Δυστυχώς, η μέριμνα του παρόντος πολιτικού συστήματος, είναι προσανατολισμένη στην διάσωση των πρωταγωνιστών της παράδοσης της χώρας στην εξαθλίωση και στην μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα τεράστιο χώρο καταναγκαστικών έργων.

Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση και τα υποστηρίγματά της, τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, αλλά και τους μηχανισμούς καταστολής με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Τραγικά ανθρωπάρια των ΜΜΕ έχουν συνταχθεί στον πόλεμο που έχουν ανοίξει κατά της ίδιας της χώρας οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ, οι οποίες στηρίζονται από τον ακατάλληλο πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει συνταχθεί με τις δυνάμεις κατοχής και παραινεί για την γρήγορη ολοκλήρωση του συμβολαίου καταστροφής, αλλά δεν διστάζει να συμβάλει στον αγώνα της κυβερνοτρομοκρατίας που έχει υλοποιείται στον μέγιστο βαθμό μέσω αυθαίρετων και αστήρικτων δηλώσεων από ανθρώπους των οποίων η ανεπάρκεια, η ιδιοτέλεια, η ματαιοδοξία ή και ο δοσιλογισμός, έχουν κατορθώσει να ανοίξουν την κερκόπορτα για την κατοχή της Ελλάδας.

Στεκόμαστε με προσοχή και καταγράφουμε τις πράξεις ενός εκάστου από αυτούς και τους προειδοποιούμε πως όταν η Δημοκρατία επιστρέψει στην χώρα που γεννήθηκε, θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τα αποτελέσματα του καταστροφικού του έργου, θα νιώσουν οι ίδιοι την επιβολή του νόμου που καταχράστηκαν, ποδοπάτησαν ή βίασαν κατ’ εξακολούθηση προς ικανοποίηση και τέρψη των εντολέων τους.

Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τόλμησαν να μας τον κηρύξουν. Και σε αυτόν τον πόλεμο δεν θα μείνουμε απαθείς. Σε αυτήν την φρικώδη επίθεση θα απαντήσουμε, σύσσωμοι όλοι οι Έλληνες, και θα στείλουμε εκεί που τους πρέπει όλους εκείνους που ξεδιάντροπα κατέστρεψαν και πούλησαν μία χώρα, την πατρίδα μας.

Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τους εμπιστευθήκαμε την τύχη και το αύριο της χώρας και αυτοί με την σειρά τους μας παρέδωσαν βορά στις διαθέσεις αδίστακτων κερδοσκόπων οικονομικών εκτελεστών…

Έχουμε πόλεμο…!
Σηκωθείτε και πάψτε να είστε ραγιάδες.
Σηκωθείτε και δείξτε στους πληρωμένους εκτελεστές μας πως αφού έζησαν το δικό τους όνειρο, ήρθε η ώρα να ζήσουν και τον δικό μας εφιάλτη.
Σηκωθείτε αδέλφια, γιατί αυτοί μας έχουν σκάψει τον λάκκο, μας έχουν ρίξει μέσα και ετοιμάζονται να μας σκεπάσουν...

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μας κήρυξαν τον πόλεμο, μας εκτελούν εν ψυχρώ κι εμείς… σωπαίνουμε;"

Leave a reply