[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους.
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Όταν ολόκληρη η ανθρωπότητα θεωρούσε κάποτε δεδομένο τον χώρο των τριών διαστάσεων και είχε εγκλωβιστεί στον χώρο αυτόν, μη μπορώντας να δει πιο πέρα, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος (ονόματι Αϊνστάιν) και έδειξε ότι υπάρχει και τέταρτη διάσταση. Τότε όλοι άρχισαν να βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά και τελικά φτάσαμε τώρα να μελετάμε μέχρι και 25 διαστάσεις!!!

Στη χώρα μας σήμερα, η προπαγάνδα του καθεστώτος μας έχει κάνει όλους να....
βλέπουμε μια μόνο διάσταση. Εν χορώ, όλοι οι εκπρόσωποι της πολιτικής και της κρατικοδίαιτης οικονομικής ολιγαρχίας, μαζί με τα καλοθρεμμένα παπαγαλάκια τους στα καθεστωτικά ΜΜΕ, μας πιπιλάνε το μυαλό, με την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό, ότι καταρρέει δήθεν η χώρα και για να μην συμβεί αυτό, μας συμβουλεύουν πως θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να εφαρμόσουμε ό,τι μας διατάζουν. Στην ουσία, να χάσουμε τις περιουσίες μας και να εξαθλιωθούμε.

Το καθεστώς διακινεί με θράσος, ένα προπαγανδιστικό σύνθημα που απευθύνεται στο πατριωτικό υποσυνείδητο των Ελλήνων και το οποίο προσπαθούν να το καταστήσουν Κυρίαρχη Ιδεολογία. "Η σωτηρία της χώρας". Το εκστομίζουν οι πάντες. Όλες οι κομματικές ελίτ, όλα τα εξαρτήματα του συστήματος. Τα πάντα, κατά την καθεστωτική ολιγαρχία επιτρέπονται, αρκεί να σωθεί η χώρα. Η παραβίαση του Συντάγματος, η υπογραφή παράνομων δανειακών συμβάσεων, ο διορισμός δοτού πρωθυπουργού, η αναβολή των εκλογών, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το αγγλικό δίκαιο. Η μη περικοπή των δικών τους προνομίων τους, αλλά ταυτόχρονα, η δήμευση των ατομικών μας περιουσιών, οι απολύσεις εργαζομένων, η περικοπή μισθών και συντάξεων κ.λ.π. Όλα επιτρέπονται, αρκεί να σωθεί η χώρα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ που κυκλοφορούν. Αντιλαμβάνεστε πιστεύουμε ότι ο στόχος είναι, απλά να αλλάξουν χέρια οι περιουσίες μας και τα χρήματά μας, ενώ εμείς να γίνουμε εργασιακά υποχείρια..


Δείτε την αλήθεια κατάματα. Υπάρχει και η άλλη διάσταση. Αφήστε επιτέλους τον εαυτό σας να δει την πραγματικότητα. Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους. Αυτό φοβούνται και γι’ αυτό νοιάζονται. Τα συμφέροντά τους θέλουν να προστατέψουν. Δεν χρεοκόπησε ο ελληνικός λαός, ο οποίος είχε τις δουλειές του, τις περιουσίες του, τις καταθέσεις του κ.λ.π., που απόκτησε με νόμιμους τρόπους και με τη δουλειά του. Χρεοκόπησε το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό τους σύστημα που εκμεταλλευόταν το λαό.. Προσπαθούν λοιπόν τώρα, να βάλουν (όπως στα άλογα) παρωπίδες στο λαό και να τον οδηγήσουν στη δική τους κατεύθυνση για να σύρει πίσω του το δικό τους αποτυχημένο καθεστώς.

Αυτό το καθεστώς πρέπει να καταρρεύσει. Δυστυχώς, για ένα διάστημα θα πονέσουμε όλοι. Και θα πονέσουμε γιατί αυτό το ίδιο το καθεστώς μας είχε και μας έχει ζεμένους με τα ινία του. Μαζί του μεγαλώσαμε, στα αχνάρια του περπατάμε και εξαρτόμαστε από αυτό. Πρέπει όμως να κόψουμε, έστω και με επώδυνο τρόπο, τα λουριά που μας δένουν μαζί του και να δημιουργήσουμε μια καινούργια Ελλάδα, μακριά από τα καθεστωτικά παράσιτα.

Θα πρέπει να ανοίξει η δημοκρατία στο λαό.
Θα πρέπει να ανοίξει η κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη κρατικοδίαιτη οικονομία, που βολεύει μια συγκεκριμένη ολιγαρχία, στους απλούς ανθρώπους για να πολλαπλασιαστούν οι δουλειές και να παραχθεί πλούτος.
Χρειαζόμαστε μια ειρηνική επανάσταση.
Μια επανάσταση συνείδησης.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους."

Leave a reply