[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ξέρεις κάτι η Ελλάδα πεθαίνει !
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης


Απευθύνω αυτόν μου το λόγο σήμερα , σε όσους αγαπούν την Ελλάδα και τον λαό της όσο εγώ .
Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς , έχοντας όμως πλήρη επίγνωση του ότι , εκείνοι που θα σπεύσουν να σχολιάσουν για να απαξιώσουν το λόγο μου , θα είναι οι κομματικοί οπαδοί .

Αυτοί όλοι είναι για εμένα σαν τυφλοί και κουφοί , συχνά και με αναπηρικές συντάξεις μαϊμού που……
αντιπαραθέτουν τον φανατισμό τους απέναντι στην ορθότητα των λεγομένων μου, για αυτό και δεν τους υπολογίζω . Μπορεί επίσης να παρέμβουν για να πουν το κάτι τι τους και οι έμμισθοι των κομμάτων και των κομματαρχών . Αυτοί τον τελευταίο καιρό , επώνυμα και κυρίως ανώνυμα , κατακλύζουν το διαδίκτυο . Δεν απευθύνομαι ούτε σε αυτούς !!

Απευθύνομαι μόνο σε εκείνους που ενώ με συντριβή βλέπουν να καταστρέφεται η πατρίδα , παράλληλα πιστεύουν όσα οι παπαγάλοι των ΜΜΕ , σερβίρουν για τα αίτια και την αντιμετώπιση της κρίσης . Πιστεύουν εκείνους οι οποίοι επιμελώς συγκαλύπτουν την ευθύνη αυτών που έχουν την κύρια ευθύνη για τα προβλήματα μας .

Εννοώ εδώ πως αποσιωπούν την ευθύνη του εθνικού ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ το οποίο ΥΠΕΡΑΝΩ και των πολιτικών , ελέω του ξένου παράγοντα , μετά τον Β! πόλεμο κυβερνά σαν δυναστεία την Ελλάδα ! Οι ίδιοι αυτοί παπαγάλοι των ΜΜΕ , προπαγανδίζουν , συχνά πιστικιά και συνταγές για την δήθεν σωτηρία του τόπου . Συνταγές όμως που είναι οφθαλμοφανές ότι μόνο τους αίτιους της κρίσης επιχειρούν να διασώσουν . Και δεν είναι μόνο αυτό , παράλληλα βοηθούν τους πιστούς υπηρέτες του εθνικού; κατεστημένου να διατηρούνται στην εξουσία και προετοιμάζουν το έδαφος για την επανεκλογή όλων των πιστών στο κατεστημένο πολιτικών .

Θέλω να απευθύνω αυτό το μήνυμα σε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα και να του πω , μην τους πιστεύεις ! Δεν σου λένε την αλήθεια ! Τα συμφέροντα των αφεντικών τους υπηρετούν , αυτό άλλωστε έγραψε πρόσφατα , με ειλικρίνεια , ένας μεγαλοεκδότης σε άρθρο του . Μάθε να ακούς και να διαβάζεις τις ειδήσεις στα ψιλά ή και ανάποδα από το όπως σου τις παρουσιάζουν .

Έτσι έμαθα να κάνω και εγώ στη διάρκεια της χούντας και το χούι μου έμεινε και με ωφελεί μέχρι σήμερα .

Την αφορμή να γράψω αυτό το άρθρο μου την έδωσε ο αδόκητος χαμός του μεγάλου Έλληνα δημιουργού του Θεόδωρου Αγγελόπουλου .
Σκέφτηκα έτσι σαν μνημόσυνο να παραθέσω τα λόγια του όπως τα εξέφρασε δια στόματος του άλλου μεγάλου εργάτη της τέχνης του Θανάση Βέγγου το 1995 στο έργο του (Το βλέμμα του Οδυσσέα !) Έλεγε από τότε , το 1995 , ο Αγγελόπουλος :

« Ξέρεις κάτι … η Ελλάδα πεθαίνει ! Πεθαίνουμε σαν λαός … Κάναμε τον κύκλο μας … Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια , ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα … και πεθαίνει πια !….. αλλά αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα , να πεθάνει γρήγορα γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο!» !

Μην πιστεύετε εκείνους που σας λένε ότι η Ελλάδα καταστράφηκε τα δύο τελευταία χρόνια . Δείτε ή ξαναδείτε (Το βλέμμα του Οδυσσέα ) και επικεντρώσετε την προσοχή σας στην αγωνιώδη διαπίστωση του δημιουργού …. « Ξέρεις κάτι η Ελλάδα πεθαίνει …» .

Πέθαινε λοιπόν από το 95 η Ελλάδα , στο συγκεκριμένο έργο του Αγγελόπουλου και πολύ ποιο πριν θα έλεγα εγώ και είμαι βέβαιος πως θα συμφωνούσε μαζί μου .
Το νέο-Ελληνικό κράτος γεννήθηκε θνησιγενές και επιβίωσε λάθρα μέχρι σήμερα .

Η προσωπική μου άποψη είναι αντίθετη από την γνώμη των πολιτικών και των παπαγάλων των ΜΜΕ . Πιστεύω περισσότερο στην νεκρανάσταση της πατρίδας , στην αναγέννηση της Ελλάδας από την τέφρα της από όσο πιστεύω στην σωτηρία της με τον τρόπο που την επαγγέλλονται οι ντόπιοι και οι ξένοι σωτήρες της .
Νομίζω πως αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα ας πεθάνει γρήγορα γιατί αν πάει παραπέρα όπως την προγραμματίζουν θα ζει σαν βαμπίρ πίνοντας το αίμα των παιδιών της .


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ξέρεις κάτι η Ελλάδα πεθαίνει !"

Leave a reply