[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

ΠΑΟΚ-Αρης 0-0

Δεύτερη φετινή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ σημάδευε τα δοκάρια (2), ο Άρης κράτησε και το... μηδέν έμεινε ως το φινάλε.

Καλός ο γρήγορος ρυθμός, οι φάσεις η ένταση και όλα όσα πρέπει να υπάρχουν σε ένα ντέρμπι, αλλά η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου δεν είναι τίποτα άλλο από το γκολ. Ένα γκολ που έλαμψε δια της απουσίας του στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να μένουν στο μηδέν. Μια ισοπαλία που στοίχισε ή μπορεί να στοιχίσει βαθμολογικά και στους δύο. Αρχικά στους «κίτρινους» οι οποίοι έπεσαν στην 8η θέση, ενώ για τους «ασπρόμαυρους» μπορεί να στοιχίσει με νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ, καθώς σε τέτοια περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» θα ανέβουν στην 3η θέση και θα αφήσουν τον «δικέφαλο του βορρά» στην 4η.

Όσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερες τα δύο δοκάρια με τους Γεωργιάδη και Αθανασιάδη, ενώ έχασαν και περισσότερες ευκαιρίες. Από την άλλη οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται για την αποβολή του Κρέσιτς που δεν δόθηκε, με τον Μασάδο να κοιτάζει περισσότερο να πάρει την ισοπαλία, κάτι που κατάφερε.

Με Αθανασιάδη και Γιάννου

Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε από την στιγμή που δεν είχε στην διάθεσή του στους Φωτάκη και Ίβιτς, να ρίξει στο παιχνίδι τον Γιάννου μαζί με τον Αθανασιάδη. Όχι δεν άλλαξε σχήμα απλά ο Γιάννου έπαιξε πίσω από το σέντερ φορ. Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς, δεξιά ο Σνάουτσνερ και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τσιρίλο και Μαλεζάς. Αμυντικά χαφ οι Λαζαρ και Γκαρσία με τους Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη να τοποθετούνται στις πτέρυγες. Στον άξονα ο Γιάννου και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Σε ειδική αποστολή ο Παπαζαχαρίας

Ο Μανουέλ Μασάδο αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία δίνοντάς του ειδική αποστολή. Να περιορίσει δηλαδή τον Πάμπλο Γκαρσία μιας και ο Ουρουγουανός είναι αυτός που κάνει το παιχνίδι του Δικεφάλου.

Με Καστίγιο στην κορυφή

Ο Πορτογάλος επέλεξε να ξεκινήσει με τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Καζναφέρη και αριστερά τον Μίσελ. Οι Σανκαρέ και Λαζαρίδη κεντρικοί αμυντικοί. Φατί και Παπαζαχαρίας αμυντικά χαφ, με τους Νέτο και Ακόστα στις πτέρυγες. Στον άξονα ο Ούμπίντες και στην κορυφή της επίθεσης ο Καστίγιο.

Γρήγορος ρυθμός

Στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε έναν γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να παίζουν κυρίως από τα πλάγια και με σέντρες. Το θετικό ήταν πως και οι δύο μονομάχοι είχαν όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο με στόχο το τρίποντο. Βεβαίως δεν έλειψαν και οι γνωστές κοκορομαχίες μεταξύ των παικτών με τον Σιδηρόπουλο να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα τιμωρώντας τους ταραξίες με κάρτες.

Από μια φάση είχαν οι δύο ομάδες μέχρι το πρώτο 20λεπτο. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 3’ με τον Αθανασιάδη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη. Ο Άρης απάντησε στο 19ο λεπτό με τον Καστίγιο να περνάει σαν σταματημένο τον Τσιρίλο και τον Κρέσιτς να διώχνει με τα πόδια στο σουτ του Μεξικανού.

Υστερούσε στην τελική πάσα

Ο ΠΑΟΚ μετά το 25ο λεπτό περιόρισε τον Άρη επιθετικά και πίεσε την άμυνα των φιλοξενούμενων για να πετύχουν κάποιο γκολ. Μεγάλη φάση δεν είχαμε γιατί ο Αθανασιάδης ήταν καλά φρουρούμενος από τον Λαζαρίδη, ενώ ο Γιάννου που ερχόταν ως δεύτερος επιθετικός έπεφτε πάνω στον Σανκαρέ. Αυτό που φαίνεται και με γυμνό μάτι ήταν πως ο Δικέφαλος υστερούσε στην τελική πάσα. Στο 27' ο Σνάουτσνερ βρήκε τον Σαλπιγγίδη που μπήκε πολύ ωραία στην περιοχή πήγε να γυρίσει στον αμαρκάριστο Αθανασιάδη, αλλά βγήκε ο Βελλίδης και έδιωξε το κίνδυνο.

Περιορίστηκαν αμυντικά

Οι «κίτρινοι» μπορεί να ήταν αποκομμένοι από την επίθεση όμως ανασταλτικά ήταν πιο συμπαγείς ομάδα. Σύμφωνα με τα στατιστικά ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή της μπάλας που έφτανε το 68% ενώ ο Άρης μόλις στο 32%. Οι παίκτες του Μάνουέλ Μασάδο προσπαθούσαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους και να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να βρουν τους χώρους για να απειλήσουν την εστία του Βελλίδη.

Έσωσε ο Βελλίδης

Ο τερματοφύλακας του Άρη κράτησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το μηδέν στην άμυνα του σε δύο φάσεις που μύριζαν γκολ.

Στο 44' είχαμε την κούρσα του Σαλπιγγίδη από δεξιά με τον διεθνή επιθετικό να βρίσκει τον Αθανασιάδη. Το σουτ του τελευταίου έδιωξε με δυσκολία ο Βελλίδης. Η δεύτερη μεγάλη στιγμή του αγώνα έγινε στο45ο λεπτό. Ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στον Αθανασιάδη που έκανε το κοντρόλ και σούταρε όμως άσχημα από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέρο των «κιτρίνων».

Σταμάτησε στο δοκάρι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην επανάληψη και πάλι επιθετικά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Γεωργιάδη. Στο 50' ο Γιάννου πάσαρε εξαιρετικά στον Γεωργιάδη με το σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού να σταματά στο δοκάρι του Βελλίδη. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία έως τότε στο ματς, με τον μεσοεπιθετικού του «δικεφάλου» να μην λειτουργεί και όσο καλύτερα μπορούσε στο σουτ, μιας αντί να πλασάρει, θέλησε να... σκοτώσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με Γιαννιώτα στην κορυφή

Βλέποντας σε κάποια στιγμή πως ο ΠΑΟΚ άρχισε να κουράζεται, ο Μασάδο αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα βγάζοντας από το παιχνίδι τον Καζναφέρη περνώντας στον αγώνα τον Γαννιώτα. Οι «κίτρινοι» βοηθούμενοι και από τα λάθη των «ασπρόμαυρων» βγήκαν επιθετικά κυρίως από την δεξιά πλευρά. Η δεύτερη αλλαγή ήταν αναγκαστική με τον Καστίγιο να αφήνει την θέση του στον Καπετάνο. Ο Άρης πλέον επιθετικά έπαιζε με τον Γιαννιώτα στην κορυφή τους Ακόστα και Ουμπίντες στα πλάγια και τον Καπετάνο στον άξονα.

Ζήτησε αποβολή ο Άρης

Στο 63ο λεπτό είχαμε την φάση του αγώνα με τους «κίτρινους» να διαμαρτύρονται έντονα στον Σιδηρόπουλο για την λανθασμένη υπόδειξη του. Ο Άρης στην αντεπίθεση ύστερα από νέο λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ με τον Γιαννιώτα να κερδίσει στο σπρίντ τους Μαλεζά και Τσιρίλο. Ο Κρέσιτς βλέποντας πως ο κίνδυνος ήταν μεγάλος βγήκε από την εστία του κάνοντας φάουλ στον Γιαννιώτα. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη με τους παίκτες του Άρη να διαμαρτύρονται ζητώντας κόκκινη.

Δεν νίκησε το δοκάρι

Στο 79ο λεπτό ο Αθανασιάδης νίκησε το Βελλίδη, όχι όμως και το δοκάρι. Ο Κλάους έφυγε από κανονική θέση έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Άρη με το πλασέ του να σταματά στην δεξιά κάθετη δοκό του Βελλίδη.


Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0

Παρά τις πολλές απουσίες και την κούραση από το ματς με τη Ρούμπιν, ο Ολυμπιακός έκανε το... καθήκον του με τον Πανιώνιο, τον οποίον και νίκησε με 2-0 για να πλησιάσει ξανά στο -2 τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έπαιξαν όμως όσο χρειαζόταν για να πετύχουν τα γκολ, που θα τους έδιναν τους τρεις βαθμούς.

Ο Ζαν Αλέν Μακούν στο 41' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χοσέ Χολέμπας έδωσε τη λύση για τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ντιόγκο έκανε -και αυτός με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Χολέμπας- το 2-0.

Ο Πανιώνιος είχε μπει στο δεύτερο μέρος με διάθεση να παίξει πιο επιθετικά από το καταστροφικό παιχνίδι, που επέλεξε να κάνει στο πρώτο, αλλά το γκολ του Βραζιλιάνου πέταξε στα σκουπίδια τα πλάνα του Ακη Μάντζιου.

Έχοντας να σκεφτεί και τον επαναληπτικό με την Ρούμπιν, ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα μετά και το δεύτερό του τέρμα, με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους, τον οποίον δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν.


Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-2

Αλλο ένα τεράστιο διπλό έκανε στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0, αποτέλεσμα που του επιτρέπει να ξεφύγει τέσσερις ολόκληρους πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Βοιωτοί μετράνε και δυο παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με την πλειονότητα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και βάσιμα θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, ότι αν δεν αργούσαν να μπουν στον πρωτάθλημα, σαφέστατα θα βρίσκονταν σε τροχιά πλέι οφ.

Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί σε μια αναστρέψιμη βαθμολογικά θέση, αφού συγκεντρώνει μόλις 18 πόντους σε 22 αγωνιστικές και καταλαμβάνει την τρίτη θέση από το τέλος, αφήνοντας από κάτω του μόνο την Κέρκυρα και την Δόξα Δράμας. Για να βρει κανείς την τελευταία νίκη της ομάδας του Αγρινίου, θα πρέπει να κοιτάξει πίσω εννιά ματς πριν βρει το 1-0 επί του ΟΦΗ την 13η αγωνιστική.

Μεγάλη απογοήτευση, πάντως, για τον Παναιτωλικό πρέπει να προκαλεί και ο τρόπος, με τον οποίον ήρθε η ήττα από τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να παίξουν καμιά ιδιαίτερη μπάλα, κατάφεραν στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους με δυο υποδειγματικές αντεπιθέσεις να πετύχουν τα δυο γκολ, που τους έδωσαν τη νίκη και στη συνέχεια δεν χρειάστηκε να ιδρώσουν.

Σκόρερ και των δυο τερμάτων ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι. Το 1-0 ήρθε στο 36' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σουμπίνιο, που έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Ιταλό, ενώ και στο 2-0 πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Βραζιλιάνος είχε τον ρόλο του δημιουργού και ο Ναπολεόνι εκείνον του εκτελεστή.

Η πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού στο παιχνίδι ήρθε με καθυστέρηση μιας ώρας, αλλά δεν άλλαξε τα δεδομένα, καθώς ο Μουλόπουλος έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μητρόπουλου.

Στο 71' σουτ του Χαριστέα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Λεβαδειακού και αφού και σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν, στη συνέχεια απογοητεύτηκαν και παρέδωσαν πνεύμα...

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 3-1

Η Κέρκυρα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των ουραγών, επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 3-1 για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας.

Το παιχνίδι ήταν μονόδρομος και για τους δυο αντιπάλους, αλλά όπως αποδείχθηκε, μόνο οι Φαίακες είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να τα βγάλουν πέρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου, που κέρδισαν δίκαια για χέρι του Γελαδάρη μέσα στην περιοχή της ομάδας τους, ενώ στο 51' και πάλι ο Ιωάννου έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του με ξαφνικό σουτ, που αιφνιδίασε τον Σέρεμετ.

Πανικόβλητη η Δόξα από την εξέλιξη του αγώνα, πάσχισε για να αντιδράσει στην επανάληψη και τα κατάφερε στο 63', όταν ο Κυβελίδης μείωσε σε 2-1.

Παρόλα αυτά, η αντεπίθεση των Δραμινών δεν θα είχε διάρκεια, αφού στο 75' ο Αγρίτης θα πετύχαινε με πλασέ και τρίτο γκολ για την Κέρκυρα, καθαρίζοντας το ματς.


ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-2

Μετά από 5 διαδοχικές ήττες στα Ιωάννινα σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ατρόμητος πήρε την πρώτο του «διπλό» στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, επί του ΠΑΣ, με 2-1.

Η νίκη επανέφερε την ομάδα του Περιστερίου στην 5η θέση (μετά την αναβολή του ΑΕΚ-ΟΦΗ) και σε τροχιά… πλέι οφ, ενώ για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα μετά από 2 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς που έδωσε.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας ο Ατρόμητος προηγήθηκε με το πλασέ του Τάτου, μετά την προσωρινή απόκρουση του Κηπουρού στο σουτ του Σφακιανάκη. Ακολούθησαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα, πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν οι Νάστος και Πατσατζόγλου απέκρουσαν πάνω στη γραμμή τα σουτ των Μπακαγιόκο και Μήτρογλου αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή στο δεύτερο μέρος από το να πιέσουν για να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση. Παίζοντας πιο ψύχραιμα, ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ, καταπληκτικό σε δημιουργία κι εκτέλεση. Ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ με πάσα στον Μπρίτο, αυτός με απευθείας πάσα στον Μήτρογλου κι ο τελευταίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε μία άνετη νίκη, ο διαιτητής Τριτσώνης «έβαλε φωτιά» στο ματς, όταν εφηύρε πέναλτι σε πέσιμο του Γεωργίου από μαρκάρισμα του Δημούτσου, στο 74ο λεπτό. Οι δύο παίκτες είχαν περίπου ένα μέτρο απόσταση ο ένας από τον άλλον και είναι απορίας άξιον πως ο Αθηναίος ρέφερι ενώ ήταν τόσο κοντά στην φάση είδε παράβαση.

Ο Μπακαγιόκο στο 75΄ έδωσε νέες ελπίδες στην ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη (1-2), αλλά το σκορ δεν άλλαξε…



Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2

Μία ακόμη... επαγγελματική νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη με 2-0 και ξέφυγε 5 βαθμούς από τον «αιώνιο» αντίπαλό του Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει αύριο με τον Πανιώνιο.

Και τα δύο τέρματα των «πρασίνων» μπήκαν στο…αγαπημένο του δεύτερο ημίχρονο κι οκτώ στροφές πριν το φινάλε το «τριφύλλι» έχει πάντα τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου.

Η τακτική του Παναθηναϊκού στα πρώτα 45 λεπτά δεν άλλαξε σε κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της ομάδας. Με αργό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο οι «πράσινοι» σπατάλησαν όλο το πρώτο μισό του αγώνα στο Παγκρήτιο, ενώ επιθετικά είχαν δύο καλές στιγμές με τους Τοτσέ και Χριστοδουλόπουλο στα τελευταία 10 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλά «διαβασμένοι» και δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να τους ανησυχήσει στην άμυνα, αλλά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά δεν φάνηκαν καθόλου.

Η είσοδος του Χάρη Μαυρία στο δεύτερο μέρος αντί του Κώστα Κατσουράνη έδωσε επιθετική πνοή στον Παναθηναϊκό κι από τα πρώτα λεπτά οι «πράσινοι» πίεσαν για να πετύχουν το γκολ. Στο 53΄ το «άγγιξαν» με τον Κλέιτον να μην «ζυγίζει» σωστά το σουτ από πολύ καλή θέση, ενώ δυο λεπτά μετά το πέτυχαν με κεφαλιά του Σιμάο μετά το κόρνερ του Κλέιτον.

Με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Χάρης Μαυρίας «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του στο 59΄. Προηγήθηκε ασθενής απόκρουση του Πίρσον στο μακρινό σουτ του Χριστοδουλόπουλου.

Η νίκη αυτή ήταν η 17η στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Φερέιρα και η 7 εκτός έδρας.



Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Το τρίτο διαδοχικό διπλό στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή την φορά επί της Ξάνθης με 1-0, υποχρεώνοντας την ακριτική ομάδα στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της.

Οι Αρκάδες που πριν από λίγο καιρό ήταν υποψήφιοι για υποβιβασμό, με την έλευση του Σάκη Τσιώλη κάνουν πορεία… πρωταθλητισμού και πλέον, «φλερτάρουν» σοβαρά με την είσοδο στα πλέι οφ της Ευρώπης (βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από την 5η θέση του πίνακα).

Με τον Αστέρα να μπαίνει πιο δυνατά ξεκίνησε το ματς στα Πηγάδια. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θέλησαν να αιφνιδιάσουν τη Ξάνθη. Στο 4΄ και στο 5΄ ο Ουσέρο απείλησε με σουτ και κεφαλιά, ενώ στο 9΄ ο Σολάκης καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει την αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του.

Νέα καλή φάση για τους Αρκάδες στο 16΄ με τον Ουσέρο να μην προλαβαίνει τη μπάλα μετά το τακουνάκι του Σολάκη. Η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για τους «ακρίτες» καταγράφηκε στο 26΄ με την κεφαλιά του Βασιλακάκη, μετά τη σέντρα του Πόλι, να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Το καταπληκτικό γκολ του Εμάνουελ Περόνε στο 66΄ χάρισε το «τρίποντο» στον Αστέρα, ενώ «έσπασε» την παράδοση που ήθελε την πελοποννησιακή ομάδα να φεύγει από τα Πηγάδια χωρίς να πετυχαίνει γκολ!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαρκόφσκι στο 70΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 9, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στο 72΄ ο Τσαμπούρης και στις καθυστερήσεις ο Ράγιος.

Παρακάτω ακολουθούν τα ματς με τους σκόρερ και η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ:

Σάββατο 18-2-2012

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός: 0-2

Σκόρερ: Σιμάο 55’, Μαυρίας 59’

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: 0-1

Σκόρερ: Περόνε 67’

Κυριακή 19-2-2012

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός: 0-2

Σκόρερ: Ναπολεόνι 35’, 41’

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: 1-2

Σκόρερ: Μπακαγιόκο 75’(πέναλτι)/ Τάτος 30’, Μήτρογλου 70’

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας: 3-1

Σκόρερ: Ιωάννου 19’(πέναλτι), 51’, Αγρίτης 75’/Κυβελίδης 63’

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: 2-0

Σκόρερ: Μακούν 41’, Ντιόγο 50’

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Παναθηναϊκός 54 22

2. Ολυμπιακός 52 22

3. ΠΑΟΚ 39 22

4. ΑΕΚ 37 21

5. Ατρόμητος 34 21

6. ΟΦΗ 32 21

7. Αστέρας Τρίπ. 31 22

8. Άρης 30 22

9. Ξάνθη 29 22

10. Πανιώνιος 23 22

11. Εργοτέλης 23 22

12. Λεβαδειακός 22 20

13. ΠΑΣ Γιάννινα 18 20

14. Παναιτωλικός 18 22

15. Κέρκυρα 18 21

16. Δόξα Δράμας 12 20

Πηγη


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής"

Leave a reply