[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αγωγή Τσίπρα σε Bild και Spiegel για τον χαρακτηρισμό «αξεστος εκβιαστής»
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Αγωγή τόσο κατά της γερμανικής εφημερίδας «Bild», όσο και κατά του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για υβριστικά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που αναφέρονταν στο πρόσωπό του.

Προ ημερών η γερμανική εφημερίδα «Bild» είχε δημοσιεύσει σε άρθρο της πως «ο μεγάλος φόβος για την Ελλάδα είναι τα υψηλά ποσοστά της ριζοσπαστικής Αριστεράς, η οποία είναι σχεδόν συνυφασμένη με την τρομοκρατία», ενώ το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» κινούμενη στο ίδιο πλαίσιο είχε γράψει πως ο Αλέξης Τσίπρας «σκέφτεται σαν ένας άξεστος, εκβιαστής», ενώ δεν δίστασε να γράψει πως «χρηματοδοτεί όλες εκείνες τις οργανώσεις που καίνε την Αθήνα».

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή κατά των γερμανικών εντύπων. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας σε μία άτυπη προαναγγελία πρόσφατα, δήλωσε πως «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεταφυσικού χαρακτήρα επιθέσεις λάσπης, που δεν θα μείνουν αναπάντητες», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «θα λογοδοτήσουν όσοι επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο».

Στην ερώτηση πώς ακριβώς θα απαντήσει, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος: «Θα απαντήσουμε και στο θεσμικό και στο νομικό και στο πολιτικό πεδίο, με κάθε τρόπο, διότι ξέρουμε ότι αυτή η επίθεση θα ενταθεί».


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αγωγή Τσίπρα σε Bild και Spiegel για τον χαρακτηρισμό «αξεστος εκβιαστής»"

Leave a reply