[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΟΜΕΡΤΑ
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η μαφία πάντα ακολουθεί νόμους σιωπής. Σαν αυτούς που ακολουθεί αντίστοιχα και το πολιτικό σύστημα. Ακόμη και τα θύματα της Μαφίας στην Ιταλία τηρούσαν αυτόν τον όρκο σιωπής, με αποτέλεσμα η Κόζα Νόστρα να γίνει πανίσχυρη. Oι κανόνες της μαφίας πάντα επιβάλλονται βίαια.

Αλήθεια, δεν σας θυμίζει πάρα πολύ αυτή η περιγραφή, την πολιτική των λίγων; Μια μαφία που αποτελείται κυρίως από 3 οικογένειες που κατέστρεψαν την Ελλάδα, συν βέβαια όσους τους προσκύνησαν και από την άλλη τα “θύματα” (εντός κι εκτός εισαγωγικών), οι πολίτες που τους ψήφισαν, τους ανέχτηκαν, τους είχαν ανάγκη, τους έμοιασαν και σε περιπτώσεις αδιαφόρησαν για τα όσα νομοθετούσαν, ή τα όσα έπρατταν μέσω σκανδάλων, διασύροντας την δημοκρατία.

Οι δήθεν διαφωνίες τους στα κανάλια, απλά συντηρούσαν ένα ψεύτικο κλίμα πόλωσης, που μόνο στόχο είχε τον φανατισμό των οπαδών. Η “προστασία” που πουλάγανε μέσω των πλάγιων διορισμών και της “διευκόλυνσης”, θυμίζει την “προστασία” νονών της νύχτας. Ποτέ δεν καταπολέμησαν την διαφθορά, χάριζαν για ψίχουλα δημόσια περιουσία σε μεγαλοκαρχαρίες, οι οποίοι όταν την χρέωναν, φόρτωναν πάλι τα κερατιάτικα στον λαό και αφού οι φορολογούμενοι καθάριζαν το χρέος, η μαφία ξανά την ξεπουλούσε.

Αυτό έκαναν οι μαφιόζοι της πολιτικής σκηνής για δεκαετίες. Δεν πειράχτηκαν καθόλου οι μισθοί τους. Αποφάσιζαν πως θα επεκτείνουν το δίκτυο επιρροής τους και έμεναν ατιμώρητοι. Έκαναν τις μοιρασιές τους και το σύστημα συνέχιζε να υπάρχει. Παράνομα Mall, όπως αυτό στο Μαρούσι, νόμοι που σπρώχνουν τους τυχοδιώκτες να παρανομήσουν. Η μαφία της πολιτικής, δεν είναι παρά θεσμοθετημένη εγκληματικότητα. Μονοπωλεί (νομιμοποιώντας) την βία και λειτουργεί με φέουδα.

Μας ζάλισαν για κόκκινες γραμμές. Σαν αυτές που αφήνουν οι πόρνες με το κραγιόν τους, μετά την πεολειχία. Είναι ευθύνη μας, να σπάσουμε τον όρκο σιωπής. Να διαλύσουμε την ομερτά. Όπως μπορεί ο καθένας. Από οποιοδήποτε πόστο και με οποιοδήποτε μέσο. Μέσα μας και στους δρόμους. Κι επειδή έρχονται εκλογές (αν και δεν αποκλείεται να τις…ξεχάσουν γιατί ξέρουν τι τους περιμένει) ας σκεφτείτε πολύ, όλοι που θα εμπιστευτείτε την ψήφο σας. Τα πράγματα είναι απλά και οι αποτυχημένες πολιτικές δυνάμεις έχουν δώσει εδώ και χρόνια εξετάσεις.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...