[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Καρατζαφέρης: Φεύγω, αν περάσει το ν/σ για τα ναρκωτικά
Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

«Κόκκινη γραμμή» είναι για το ΛΑΟΣ η μεταρρύθμιση του πλαισίου που διέπει τα εγκλήματα που σχετίζεται με την χρήση, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, όπως προέκυψε σε σύσκεψη του Γ.Καρατζαφέρη με τα τέσσερα στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Καρατζαφέρης: Φεύγω, αν περάσει το ν/σ για τα ναρκωτικά

Προς το παρόν ο ΛΑΟΣ συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά «αν και εφόσον» φτάσει προς συζήτηση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, που αποποινικοποιεί την απλή κατοχή για προσωπική χρήση, θα άρει την εμπιστοσύνη του.

Το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιρόης ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με τους Μ. Βορίδη, Γ. Γεωργίου, Α. Γεωργιάδη και Αστ. Ροντούλη, ενώ παρίσταντο ακόμη ο γραμματέας της ΚΟ του ΛΑΟΣ Η. Πολατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλ. Χρυσανθακόπουλος.

Ο ΛΑΟΣ δεν θα φύγει από την κυβέρνηση, παρόλο που θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή -δηλαδή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών- δεν συνάδει με την συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, είπε ο Γ.Καρατζαφέρης μετά τη σύσκεψη. Ο λόγος που δεν αποχωρεί άμεσα είναι η κρίσιμη κατάσταση για τη χώρα, κατά τον ίδιο.

Οπως υποστήριξε, υπήρχε συμφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών να μην έρθει αυτό το νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή. «Δεν μπορεί τέτοιες ώρες που η χώρα δίνει τη μεγάλη μάχη να έχουμε τέτοια νομοσχέδια, ειδικά από τη στιγμή που έχει προηγηθεί συμφωνία», κατά τον ίδιο. Πηγές από το ΛΑΟΣ σχολίασαν ότι «αυτή την ώρα πρέπει να προτάσσονται όσα ενώνουν την κυβέρνηση και όχι όσα μπορούν να την διχάσουν».

Αν τελικά «μπει στην Ολομέλεια» το νομοσχέδιο, αυτό «σημαίνει αυτόματη αποχώρηση του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση», όπως τονίστηκε.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Καρατζαφέρης: Φεύγω, αν περάσει το ν/σ για τα ναρκωτικά"

Leave a reply