[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τέλος εποχής για την χώρα, ξεχάστε την Ελλάδα την οποία ξέρατε...
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΑΤΕ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ..Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ...
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΥΠΟΘΗΚΕΎΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΌΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΊΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

Σε ένα δεκαήμερο η Ελλάδα καλείται από τους δανειστές να έχει ολοκληρώσει όλες τις περίπλοκες διαδικασίες που απαιτούνται, για να εξασφαλίσει την αποφυγή της επίσημης χρεοκοπίας. Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου «κληρώνει» για το PSI, το νέο δανειακό πακέτο και το -αυστηρότατο, όπως διαφαίνεται- Μνημόνιο που θα το συνοδεύει, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που προτείνουν οι εταίροι.
Στο Eurogroup της 6ης Φεβρουαρίου η Ελλάδα θα πρέπει να προσκομίσει και τις γραπτές δεσμεύσεις των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για πιστή τήρηση των συμφωνηθέντων, απαίτηση που, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δηλώσεις ΝΔ και ΛΑΟΣ, δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρό κυβερνητικό ρήγμα.

H ελληνική Βουλή θα πρέπει επίσης να έχει υιοθετήσει μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου την εισαγωγή ρητρών συλλογικής δράσης (CAC).

Συγκεκριμένα, βάσει του «προτεινόμενου χρονοδιαγράμματος» των δανειστών που έχει διαρρεύσει, μέχρι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν υποβληθεί:

Το προκαταρκτικό μνημόνιο για τα 30 δισ. ευρώ που απαιτούνται για το PSI
Κείμενο συμφωνίας με την τρόικα για τις προαπαιτούμενες δράσεις
Την έκθεση της τρόικας
Τις γραπτές δεσμεύσεις των ελληνικών κομμάτων
Το πακέτο των εγγράφων για το νέο δάνειο, δηλαδή το προμνημόνιο για το νέο δάνειο, τις συμφωνίες χρηματοδότησης από τον EFSF και τις συμφωνίες από τα συγχρηματοδότησης από τα κράτη-μέλη

Την Τρίτη, η Κομισιόν θα συναποφασίσει μαζί με την ΕΚΤ τους βασικούς όρους της συμμετοχής του EFSF. Παράλληλα, μέχρι την Τετάρτη τα κράτη μέλη θα έχουν εγκρίνει τις διαδικασίες για αύξηση των εγγυήσεων στον EFSF και των σχετικών με το PSI.

Την Πέμπτη, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δίνουν την οριστική έγκριση στο PSI ενώ η ελληνική Βουλή υιοθετεί τις ρήτρες συλλογικές δράσεις.

Την Παρασκευή, προβλέπεται η υπογραφή όλων των βασικών κειμένων από την ελληνική κυβέρνηση, την Κομισιόν, την Τράπεζα της Ελλάδος και τον EFSF, δηλαδή: του μνημονίου για τα 30 δισ. ευρώ του PSI, τις συμφωνίες χρηματοδότησης από τον EFSF και τη συμφωνία συγχρηματοδότησης.


Την επόμενη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου η Ελλάδα καταθέτει την προσφορά για το PSI. Η ανταλλαγή των ομολόγων έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Μαρτίου.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τέλος εποχής για την χώρα, ξεχάστε την Ελλάδα την οποία ξέρατε..."

Leave a reply