[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η Βουλή, μια προβληματική ΔΕΚΟ.
Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μετά την ενέργεια του Προέδρου της Δημοκρατίας να παραιτηθεί από την αμοιβή του, θα πρέπει το παράδειγμά του να το ακολουθήσει οπωσδήποτε και ο δοτός κ. Παπαδήμος, όπως έπραξε εξάλλου και ο αντίστοιχος τραπεζίτης κ. Μόντι στην Ιταλία.

Κυρίως όμως το παράδειγμα του κ. Παπούλια, θα πρέπει να το ακολουθήσουν.....
και οι 300 εθνοπατέρες του Κοινοβουλίου. Οι ίδιοι, ας μην το ξεχνάμε, είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει φτάσει σήμερα η χώρα, για την παράδοση της Εθνικής της Κυριαρχίας στον κ. Σόϊμπλε και για τον διεθνή διασυρμό της. Ελπίζουμε να αντιληφθούν γρήγορα, ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν να αμείβονται και από πάνω. Είναι πρόκληση. Τους πληροφορούμε ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, απείρως ικανότεροι από αυτούς και οι οποίοι θα ήθελαν να προσφέρουν αφιλοκερδώς, σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα. Αυστηρές επίσης περικοπές, αλλά και απολύσεις, θα πρέπει επίσης να γίνουν και στους καλοαμειβόμενους υπαλλήλους της Βουλής.

Η Βουλή έχει γίνει, για τον Έλληνα φορολογούμενο μια προβληματική ΔΕΚΟ. Δεν προσφέρει κανένα απολύτως έργο και καμία απολύτως υπηρεσία στην πατρίδα και στη δημοκρατία. Είναι μια φιμωμένη, ανύπαρκτη Βουλή και μόνο οι κομματικοί αρχηγοί και οι πίσω από αυτούς έχουν λόγο. Ό,τι εισάγεται στη Βουλή και ψηφίζεται, έχει προηγουμένως προαποφασιστεί μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι εκτελούν τις εντολές των Γερμανών. Όσοι εκ των βουλευτών διαφωνούν, απλά διαγράφονται.

Επομένως, κανέναν λόγο ύπαρξης δεν έχει πλέον αυτή η Βουλή, η οποία έχει καταντήσει οικονομικό βάρος για τον ελληνικό λαό. Έχει στην ουσία μετατραπεί σε μια παθητική, προβληματική ΔΕΚΟ, η οποία μας κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Εμείς θέλουμε μια άλλη γνήσια λαϊκή αντιπροσωπεία, μέσα σε ένα άλλο πολιτικό σύστημα, όπου θα εκπροσωπούνται αληθινά οι πολίτες και θα λαμβάνονται ουσιαστικές και ελεύθερες αποφάσεις, σύμφωνα με τις επιθυμίες του ελληνικού λαού και όχι του Γερμανού Σόϊμπλε.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η Βουλή, μια προβληματική ΔΕΚΟ."

Leave a reply