[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Ψήφισε την πρόταση που προτιμάς»
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ενιαία εικόνα και ταυτότητα μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
«Ψήφισε την πρόταση που προτιμάς»



Το κοινό θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη πρόταση για την ενιαία εικόνα και ταυτότητα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας. Στην ψηφοφορία, που αρχίζει από αύριο 3 Φεβρουαρίου το κοινό μπορεί να επιλέξει την καλύτερη πρόταση, ανάμεσα στο σύνολο των 49, που κατατέθηκαν και εξετάσθηκαν από την κριτική επιτροπή. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να ανοίξει την ιστοσελίδα ideas. culture. gr και την επιλογή «Ψήφισε την πρόταση που προτιμάς».

Η διαδικτυακή ψηφοφορία οργανώνεται στο πλαίσιο του διαγωνισμού ιδεών «Ενιαία εικόνα και ταυτότητα για τα μνημεία και μουσεία της Ελλάδας», που διοργάνωσε το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Στην πρόταση που θα αναδειχθεί, θα απονεμηθεί έπαινος 1000 ευρώ.
Η διάρκεια της ψηφοφορίας είναι από τις 10 το πρωί της 3ης Φεβρουαρίου ως τις 10 το πρωί της 13ης. Ο διαγωνισμός εξάλλου έχει ήδη ολοκληρωθεί από τις 26 Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Ψήφισε την πρόταση που προτιμάς»"

Leave a reply