[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ!
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Την αναβολή του αγώνα, ΑΕΚ-ΟΦΗ, αποφάσισε απόψε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, μετά την εισήγηση της αστυνομίας και τη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ.

Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στις 17:15, στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, αλλά το γεγονός ότι η Ένωση δεν κατάφερε να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα σε συνδυασμό με τον φόβο των πιθανών επεισοδίων από τους οπαδούς της, οδήγησαν στην αναβολή του ματς.

Η εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού έχει ως εξής:

«Όπως γνωρίζετε, το Σάββατο 18-2-2012 και ώρα 17.15, είναι προγραμματισμένη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της «Superleague», η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ. Επειδή μέχρι και σήμερα 17-2-2012 και ώρα 21.00, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν κατόρθωσε λόγω οικονομικών προβλημάτων, να σφραγίσει τα εισιτήρια και να τα διαθέσει στους φιλάθλους της, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι οι φίλαθλοι αυτής θα αντιδράσουν δυναμικά προσερχόμενοι στο ΟΑΚΑ και θα επιδιώξουν να εισέλθουν εντός δια της βίας. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα δημιουργήσουν επεισόδια στην αστική περιοχή. Κατόπιν των ανωτέρω, προτείνουμε για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας την αναβολή της εν λόγω αθλητικής συνάντησης».

Η απόφαση του γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή ήταν:

"Γίνεται δεκτή η εισήγηση της Αστυνομίας με το δεδομένο ότι μέχρι την ώρα σύνταξης της παρούσας απόφασης (22.00), οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έχουν ενημερωθεί για την αδυναμία έκδοσης εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση με σφοδρή πιθανότητα την προσέλευση οπαδών, την δημιουργία αντεγκλήσεων, με πρόδηλο κίνδυνο εκ των ως άνω αιτιών να προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια. Κατόπιν αυτών αναβάλλεται η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (Super League), μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ανωτέρω αγώνα θα καθοριστεί σύμφωνα με το Νόμο, από την Διοργανώτρια Αρχή».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ!"

Leave a reply