[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Διαφορετικό ματς από την Μόσχα
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται και αυτό που όλοι θέλουν είναι συγκέντρωση και προσοχή στον δεύτερο αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν.


Το 0-1 του πρώτου αγώνα ναι μεν δίνει ένα σοβαρό πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους "16" του Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση.
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτελεί παρελθόν και ο Ολυμπιακός με όλα του τα όπλα πλέον προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους Ρώσους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ομάδα του Μπερντίεφ είναι δεδόμενο, πως θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, από την στιγμή που δεν έχει τίποτα να χάσει και μετά την πρώτη αναμέτρηση στο "Λουζνίκι" αναμένεται να παρουσιάστει πιο έτοιμη και πιο διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή την αντίδραση, την περιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έχει αναλάβει πέρα από την προετοιμασία στο αγωνιστικό κομμάτι, να ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του την κρισιμότητα του αγώνα και την ανάγκη για σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο, σε μία αναμέτρηση που όσο εύκολη και αν φαντάζει κρύβει παγίδες για τους "ερυθρόλευκους".

Όσον αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει ο Ισπανός, αναμένεται να μην έχει μεγάλες αλλαγές από αυτή που αντιμετώπισε τους Ρώσους στο "Λουζνίκι" με μοναδική αλλαγή τον Κάρολ στην θέση του Μέγιερι που είναι τιμωρημένος.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Διαφορετικό ματς από την Μόσχα"

Leave a reply