[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εθνική Ελλάδας: Βασικός ο Καρνέζης στο φιλικό με το Βέλγιο
Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Posted by -

Αναποφάσιστος για το μέλλον του παραμένει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας Φερνάντο Σάντος
Εθνική Ελλάδας: Βασικός ο Καρνέζης στο φιλικό με το Βέλγιο


Το θέμα που αποκάλυψε στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος όταν είπε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομοσπονδία, παραμένει στο προσκήνιο. Πριν από την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (29/2) με το Βέλγιο (21.30, Μega) στο «Παγκρήτιο» του Ηρακλείου Κρήτης, o πορτογάλος τεχνικός επανέλαβε ότι «θα αποφασίσω όταν θα έρθει η ώρα», ενώ για το ματς με τους «Κόκκινους Διαβόλους» αποκάλυψε ότι βασικός θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Ορέστης Καρνέζης.

Ο κ. Σάντος σημείωσε ότι το αγωνιστικό στυλ του Βελγίου θυμίζει αυτό των αντιπάλων της Εθνικής στην τελική φάση του Euro 2012 (Πολωνία, Ρωσία, Τσεχία) και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. Τόνισα στους παίκτες μου ότι οι Βέλγοι διαθέτουν παίκτες που παίζουν σε μεγάλους συλλόγους, είναι γρήγοροι και επικίνδυνοι. Πρεσάρουν πολύ και είναι μια ομάδα που σεβόμαστε. Μοιάζουν αρκετά με εμάς στον τρόπο που αγωνίζονται. επιλέγουμε δυνατούς αντιπάλους σαν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στους ομίλους. Δίνουμε αυτό το φιλικό για να δούμε που πήγαμε καλά και που όχι, έτσι ώστε τον Μάιο, στην προετοιμασία μας να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις».

Από τους διεθνείς βέλγους ποδοσφαιριστές ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ξεχωρίσει τους Μποκανί, Λουκάκου και Αζάρ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της επιλογής των 23 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το προσεχές καλοκαίρι.

«Αρκετοί από αυτούς που είναι εδώ μαζί μας θα είναι στην τελική 23άδα. Η τελική επιλογή πάντως θα γίνει από ένα γκρουπ 30-35 παικτών τους οποίους και παρακολουθούμε. Προκύπτουν όμως προβλήματα, όπως ο τραυματισμός του Ζαραδούκα, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορούσα να υπολογίζω. Πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην προκριματική φάση θα είναι και στα τελικά. Έχουν ήδη κριθεί σε πολλά παιχνίδια και ανάμεσα από αυτούς θα βγει η αποστολή, εκτός κι αν κάποιος άλλος με εντυπωσιάσει με την απόδοσή του».

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εθνική Ελλάδας: Βασικός ο Καρνέζης στο φιλικό με το Βέλγιο"

Leave a reply