[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι ευρωπαίοι θέλουν να μας πετάξουν έξω και εμείς γίναμε τσιμπούρια.
Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κανείς Έλληνας αφελής που να μην αντιλαμβάνεται ότι οι ευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί, μας σπρώχνουν με το ζόρι στην εθελούσια έξοδο από την ευρωζώνη;; Επίτηδες μας ζητάνε εξωφρενικά πράγματα για να μας θίξουν την υπερηφάνεια και να βγούμε μόνοι μας από το ευρώ. Δεν φοβούνται πλέον την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, όπως....
την Άνοιξη του 2010. Τώρα οι ευρωπαϊκές και ιδίως οι γερμανικές τράπεζες, έχουν ξεσαβουρώσει από τα ελληνικά τοξικά ομόλογα και ταυτόχρονα έχουν στεγανοποιηθεί οι ευρωπαϊκές οικονομίες.

Το μόνο που τους φοβίζει σήμερα είναι μήπως κηρύξουμε στάση πληρωμών μέσα στο ευρώ. Αν και έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα, εντούτοις ακόμα φοβούνται ένα ανεξέλεγκτο ντόμινο που μπορεί να παρασύρει τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Όμως και αυτό το έχουν αντιμετωπίσει, αφού πριν λίγο καιρό η ΕΚΤ έδωσε μισό τρισεκατομμύριο ευρώ!!! στις ευρωπαϊκές τράπεζες με 1% επιτόκιο για τρία χρόνια. Προφανώς είναι το χρονικό διάστημα που περιμένουν τον θάνατο της Ελλάδας.

Προς το παρόν οι ευρωπαίοι εταίροι και συμμαχοί μας, μας βάζουν σκληρούς, δυσβάστακτους και ταυτόχρονα εξευτελιστικούς όρους, προκειμένου να μας αναγκάσουν να εξέλθουμε εκούσια. Όμως και οι ίδιες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν εκπλαγεί και έχουν φοβηθεί, από την ευκολία που το ελληνικό πολιτικό σύστημα δέχεται ό,τι και να ζητήσουν και απλά έχει το χέρι τεντωμένο για ζητιανιά. Το γεγονός τους έχει σοκάρει και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν γίνει τόσο ενοχλητικά τσιμπούρια, που έχουν πανικοβάλει τους πιο σκληρούς ευρωπαίους. Αυτό δεν το περίμεναν. Δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος του παρασιτισμού στην Ελλάδα.

Προσπαθούν είτε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, είτε τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, να ντροπιάσουν τον ελληνικό λαό, μήπως και εξεγερθεί και τους αδειάσει τη γωνιά, αλλά και εκεί δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα.
Μάλλον θα πρέπει να το φροντίσουν οι ίδιοι και αυτό, όπως το φρόντισαν και στις αραβικές χώρες.

Πριν όμως μας κάνουν οι σύμμαχοί μας το τελευταίο και μας αιματοκυλίσουν, μήπως θα ήταν καλύτερα να πούμε ότι αυτό το πρόγραμμα δεν βγαίνει και να κηρύξουμε εμείς μια στάση πληρωμών μέσα στο ευρώ και μετά βλέποντας και κάνοντας, έχοντας πάντα και ένα Plan B, δηλαδή αποφασισμένοι όντες ακόμα και για επιστροφή στη δραχμή ;;;
Λέμε μήπως;;;

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι ευρωπαίοι θέλουν να μας πετάξουν έξω και εμείς γίναμε τσιμπούρια."

Leave a reply