[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Die Velt: "Διάλεξαν ένα τρόμο χωρίς τέλος για την Ελλάδα"
Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η εφημερίδα Die Welt δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της το άρθρο «Τρόμος δίχως τέλος», όπου αναφέρεται στην κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα .

«Το ΔΝΤ και η Ε.Ε. ενέκριναν περαιτέρω μεγάλη βοήθεια 130 δις. ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι οι Έλληνες θα σφίξουν επώδυνα το ζωνάρι για ακόμα μία φορά. Το ότι η μη ανταγωνιστική οικονομία της χώρας θα επανεκκινηθεί εν μέσω λιτότητας, αυτό απαιτεί μια πράξη πίστης», σημειώνει ο αρθρογράφος και τονίζει πως«τώρα έχει φθάσει το σημείο όπου ο οφειλέτης δεν εξαρτάται από τον πιστωτή, αλλά αντιστρόφως ο πιστωτής από τον οφειλέτη».

«Οι εικόνες από την Αθήνα είναι όπως οι ειδήσεις από το φρενοκομείο», αναφέρει υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχει επίσης στην Ελλάδα μια πλειοψηφία που επιθυμεί το ευρώ και το πικρό φάρμακο» και καταλήγει πως «Η Καγκελάριος η οποία ακόμα και προσφάτως έμοιαζε αποφασισμένη για την ώρα της αλήθειας στην υπόθεση της Ελλάδας, μεταπείστηκε: η ελπίδα υπερισχύει έναντι της εμπειρίας. Καθώς οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης φοβούνται ένα τρομερό τέλος, αποφάσισαν για ένα τρόμο δίχως τέλος».


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Die Velt: "Διάλεξαν ένα τρόμο χωρίς τέλος για την Ελλάδα""

Leave a reply