[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
H Ελλάδα πεθαίνει...
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Ελλάδα μας πεθαίνει...ναι...το νιώθεις το μυρίζεις το ζεις...χάνουμε τα πάντα...εμείς οι νέοι δεν έχουμε τίποτα και πάμε στον πόλεμο με σφεντόνες!

Οι κατακτητές έρχονται σαν άλλοτε!μόνο που τώρα δεν τους βλέπεις,δεν έχουν όπλα,δεν κάνουν δημόσιες εκτελέσεις...φοράνε γραβάτες,είναι τεχνοκράτες και δηλώνουν φίλοι μας και εν δυνάμει σωτήρες μας...σαν αρπακτικά στοχεύουν στη σάρκα μας,ή οτι έχει απομείνει από αυτήν!

Σήμερα διαδήλωναν οι μαθητές...παιδιά ακόμη που οι γονείς όλων μας τους έχουν φορτώσει με χρέη,απανάπτυξη,τεχνοκρατική δουλεία και...ευρώ!που δεν γνώρισαν τη δραχμή αλλά βούτηξαν κατευθείαν στα βαθιά και σκοτεινά νερά της Ευρωζώνης.

Είμαστε νέοι και ζούμε σαν τους παππούδες μας,60 χρόνια πίσω...με μισθούς πείνας,ανασφάλεια,κατοχικές δυνάμεις!

Μην παραξενεύεσαι αναγνώστη μου με αυτά που λέω,ναι έχουμε κατοχή,έχουν ξεπουληθεί τα πάντα στους "συμμάχους" μας...έρευνες δείχνουν οτι τα μεγάλα θύματα είναι οι ίδιοι οι νέοι,που πλέον δεν μπορούν να ονειρευτούν,να δουλέψουν,να ζήσουν αξιοκρατικά και περήφανα...

Πιθανόν,ως δια μαγείας να μας ανακοινώσουν οτι η "Ελλάδα σώθηκε!!!!"...ναι αλλά...οι Έλληνες πέθαναν!!!

Ναι...οι Έλληνες καθημερινά πεθαίνουν..στις πλατείες..στις ουρές για το συσσίτιο...
Και κανείς τους δεν ντρέπεται...δεν έχει ευθιξία να αποχωρήσει...να κλειστεί ντροπιασμένος στο καβούκι του...

Είναι ευκαιρία ζωής πλέον να ενωθούμε...να γίνουμε μια γροθιά...ακόμα και αν κόψουν όλα τα λουλούδια η Ανοιξη δεν θα αργήσει να έρθει!και χωρίς εμάς η μηχανή τους δεν δουλεύει!

Η Ελλάδα πεθαίνει...Ας ζήσουμε!είναι στο χέρι μας...στη καρδιά και το μυαλό μας!

Αναγνώστης


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "H Ελλάδα πεθαίνει..."

Leave a reply